Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

La germana de Mario Vaquerizo ho confessa tot i entén que Alaska no vulgui tornar

Mario Vaquerizo està passant per una situació delicada

Mario Vaquerizo és al punt de mira des que un diari català va assegurar que la seva història d'amor amb Alaska havia acabat. El matrimoni forma part de la crònica social des de fa més de 20 anys i s'ha guanyat l'afecte del públic. Per aquest motiu, les alarmes es van encendre i molts mitjans van intentar parlar amb la parella perquè aclarís aquest assumpte.

Mario Vaquerizo va concedir una petita entrevista al diari ABC per deixar clar que tot el que s'estava explicant era mentida. Alaska també va parlar a Vanitatis. Ha estat una de les poques vegades que ha accedit a respondre preguntes tan privades. És una de les artistes més importants del país i mai no s'havia vist embolicada en un escàndol com aquest.

Marta Vaquerizo
Vaquerizo és conscient dels rumors | GTRES

Mario sap que hi ha una nova persona que s'ha incorporat a l'equació: la seva germana Marta, amb qui treballa al grup Nancys Rubias. La jove està immersa en un nou projecte i ha publicat una imatge al compte d'Instagram que deixa clar el que pensa. És dissenyadora de joies i ha aprofitat l'enrenou per confessar que ha llançat al mercat una nova línia de productes.

Mario té una relació fantàstica amb Marta, la qual comprèn que Alaska no vulgui tornar a parlar del tema. Ha fet una excepció a Vanitatis per deixar clar que el seu matrimoni es troba perfectament, però no en donarà més explicacions. La família creu que el millor per parar els rumors és no participar-hi, per això han acordat mantenir-se en silenci.

Alaska sempre ha confiat en el talent de la seva cunyada, que va demostrar que tenia una gran destresa al món del disseny des de nena. Marta és completament independent i no necessita aprofitar-se de la fama del seu germà. Té la seva empresa de joies i també participa en el grup Nancys Rubias. És una de les cares més estimades.

Mario Vaquerizo escolta les explicacions d'Alaska

Mario és un mestre del món de la comunicació i no li ha molestat el que està passant respecte al seu fals divorci. Entén que és una cara mediàtica que està exposada a certs rumors i que de vegades no surt ben parada. Alaska, presumint de l'educació que la caracteritza, ha concedit unes declaracions per aclarir la polèmica.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Mario Vaquerizo està encantat amb el comportament d'Alaska | Europa Press

Un portal va especular sobre una crisi que mai no ha estat certa. «A partir d'aquí se n'assabenta un mitjà i la bola es fa cada vegada més gran. Fins i tot donen dades d'infidelitats de Mario, que no vivim junts, que ja hem signat els papers de separació. Llavors, passa a altres mitjans que ho difonen i la història de la ruptura ja és aquí; aquest és el recorregut».

Marta comprèn que Alaska no vulgui tornar a tocar l'assumpte, ja ha explicat la veritat i tota la resta és posar més llenya al foc. Vaquerizo està d'acord amb aquesta postura, ja que no hi ha millor manera de demostrar el moviment que caminant. El pas del temps provarà que el matrimoni ha estat víctima d´una notícia que mai ha estat real.

Mario Vaquerizo vol el millor per a la família

Mario i la seva dona van arribar a un acord per comprar la meitat de la casa on viu Marta, situada a prop de la Gran Via madrilenya. La dissenyadora ha confessat recentment que està immersa en un projecte important: una nova línia de joies. Una vegada va explicar que la seva passió va començar fa molts anys. Per això s'ha animat a crear la seva pròpia empresa.

«Al món de la joieria i el seu estudi em dedico gairebé des que tinc 18 anyets. Ha estat una evolució natural, no és un caprici ni una cosa espontània, és la culminació d'una experiència vital. Volia començar a aprendre l'ofici d'orfebre i em vaig trobar pel meu camí l'Escuela de Arte3», va explicar per fer callar els detractors.