Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban confessa el que era evident: «La relació no és igual»

La seva relació no ha tornat a ser la mateixa des que el passat mes de juliol visquessin una acalorada discussió en ple directe

Durant molts anys, Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez formaven un tàndem perfecte, però el passat mes de juliol ambdós protagonitzaven una acalorada discussió a 'Sábado Deluxe', provocant l'abandonament del de Badalona. Durant dies no es parlava d'una altra cosa, fins que, finalment, tots dos decidien fer les paus a 'La última cena'.

Malgrat això, després d'aquesta discussió res ha tornat a ser igual i així ho ha revelat el presentador en ple directe. «Crec que des d'aquell dissabte, la nostra relació no és igual... Però per la teva banda», confessava Jorge Javier, recordant la monumental baralla que van protagonitzar després que l'ex de Jesulín carregués contra la gestió del Govern en plena pandèmia.

«És veritat, és clar que no és igual. No és que t'hagi deixat d'estimar. Sento el mateix per tu, el que passa és que vas dir coses que a mi em van fer molt mal. El passat és passat, però clar, jo també tinc el meu cor com el tens tu», confessava Belén Esteban sense voler endinsar-se massa en el tema ni remoure trifulgues passades.

Després d'aquestes paraules de la de Paracuellos, el català no dubtava a queixar-se que ara les seves converses eren més buides i que amb prou feines tenen contacte fora del plató de televisió. «Abans parlaves més amb mi», li retreia el presentador.

«Va ser tot desmesurat», rematava la presentadora, cosa que el presentador també secundava al mateix temps que afegia unes paraules conciliadores: «És com si no hagués passat res», acabava dient el barceloní.

No sorprèn aquesta discussió entre tots dos, de fet han sigut diverses les vegades en què el presentador i la col·laboradora han protagonitzat tenses trobades en plató per tenir opinions diferents, sigui sobre algun famós o sobre política.

Malgrat que aquest enfrontament ha tingut un final mitjanament feliç, la veritat és que no és la primera vegada que la política li costa a Jorge Javier algun malentès amb els seus col·laboradors. Al llarg d'aquests anys, ha protagonitzat enfrontaments amb Antonio Montero o Marta López, coneguts per la seva tendència cap a la dreta.