Els missatges 'pujats de to' de Kiko Rivera a la seva ex Techi, a la llum

'Sálvame' ha emès els suposats missatges que l'exparella s'hauria estat enviant a esquena d'Irene Rosales

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Surten a la llum els suposats missatges de Kiko Rivera hauria enviat a Techi fa un mes | Gtres

Després de diversos mesos sense atribuir-se cap amant, Kiko Rivera torna a estar a l'ull de l'huracà després que sortissin a la llum una sèrie de missatges que el DJ hauria mantingut amb la seva exparella, Techi Cabrera, fa tan sols un mes i mig.

En aquests missatges s'evidenciava un flirtejar més que evident entre el fill d'Isabel Pantoja i Techi, a través d'Instagram i a esquena de l'actual dona d'aquest, Irene Rosales, amb qui acaba de celebrar el seu quart aniversari de noces. Després de revelar públicament que estava passant per un mal moment, l'artista no dubtava a brindar-li el seu suport, fet que la seva exparella ha volgut agrair contestant com una amiga.

No obstant això, segons es pot llegir en els missatges, l'intèrpret de 'Quítate el top' no dubtava a aprofitar el moment per intentar lligar amb qui va ser la seva parella. «Saps que em tens pel que vulguis. Sempre seré el que et posa a 80.000 revolucions i a 20 ungles. No ho oblidis!», li escrivia.

Tan aviat sortir a la llum aquests missatges a 'Sálvame', Kiko Rivera es posava en contacte amb Jorge Javier per desmentir la informació. «Estic molt tranquil i amb la meva consciència també, amb el pas dels anys la gent aprèn, de debò us creieu que jo li escric a aquesta senyoreta? No li desitjo res dolent a ningú», sentenciava el DJ.

Minuts després de la intervenció de Kiko Rivera, el programa rebia un àudio de manera anònima on Techi li confessava a una amiga seva que aquests missatges anaven a ser l'excusa per tornar a la televisió.

«Saps el que passa, 'gorda'? Jo crec que donaré una miqueta més de temps per veure com reacciona. Com jo ja li he fet captura de pantalla, per molt que ho esborri, això es queda aquí. I no serà mai tard per treure-ho. Mai! Llavors, puc utilitzar aquesta coartada... Tot el que tingui a veure amb Kiko és acollonant, és bomba. I més amb mi, la seva xicota de fa anys amb la qual ha tornat un munt de vegades... La dona no ho deixarà perquè la dona aguanta totes les banyes del món. Però és que m'he quedat... He dit... 'Aquesta és la meva manera de treure diners a la televisió. L'has cagat, Kiko!' Què més em dona? Si mai va ser el meu amic...», assegurava Techi en aquest àudio, que 'Sálvame' ha tret a la llum.

Després d'escoltar aquest àudio, Anabel Pantoja, present al plató, esclatava contra la que va ser amiga d'Isa Pantoja assegurant que era una «oportunista», «manipuladora», «desgraciada» i «porca».


Comentaris

envia el comentari