El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Nou cop per Irene Rosales pels problemes de la seva filla amb Kiko Rivera

El fill d'Isabel Pantoja s'ha convertit en el protagonista d'una nova polèmica

Irene Rosales no està passant per un dels millors moments de la seva vida. Tot i que fa uns dies la col·laboradora de 'Viva la Vida' i Kiko Rivera celebraven el seu quart aniversari de noces, proclamant el seu amor per les xarxes socials, la nora d'Isabel Pantoja no pot evitar que les preocupacions se li acumulin.

Kiko Rivera envia missatges a la seva exnòvia, Techi

No està sent un bon any per a Irene, que va haver d'acomiadar-se de la seva mare al gener després que morís després d'una llarga malaltia. Una pèrdua que va suposar un abans i un després en la vida de la col·laboradora. A això se li suma la gran preocupació que sent per la seva filla Ana després de fer públic els terribles dolors que sent la petita, i que se'n desconeixen els motius.

Per si no fos prou, Irene ha de conviure amb un nou problema. 'Sálvame', amb intencions de desestabilitzar la calma familiar que per fi havien aconseguit construir, va posar al descobert els missatges que el fill d'Isabel Pantoja hauria enviat fa uns mesos a Techi, la seva ex. Unes converses una mica pujades de to que Kiko Rivera va tenir amb Techi a la matinada del passat 31 d'agost i que ara han estat emeses. El Dj., que sabia que la seva exnòvia estava passant per un mal moment, va enviar-li un missatge a Instagram on es prestava a ajudar-la si ho necessitava. Fins aquí tot normal si no fos perquè Kiko va enviar-li a Techi unes desafortunades paraules: «Sempre seré el que et posa a 80.000 revolucions...».

Segurament, Irene Rosales no s'ho haurà pres gaire bé, però Techi va quedar molt malament al programa presentat per Jorge Javier Vázquez. «És la meva manera de treure diners a la televisió. L'has cagat Kiko» assegurava la jove. Però el detonant van ser les paraules que Techi va dedicar-li a Irene, i que va fer saltar a Anabel Pantoja.

«La dona no ho deixarà perquè aguanta totes les banyes» opinava Techi. Ràpidament era el fill d'Isabel Pantoja el qual desmentia haver manat aquests missatges i afirmava «estic molt tranquil i la meva consciència també». De moment Irene Rosales no s'ha pronunciat al respecte i caldrà esperar a la seva aparició a ' Viva la vida' per saber la seva opinió sobre la polèmica protagonitzada pel seu marit.