ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

«La foto de Rosana sense cabell que posa la pell de gallina: Arribarem a temps»

La cantant canària es va rapar per donar suport al seu germà, que pateix càncer de pulmó

La cantant Rosana Arbelo dalt d'un escenari
Rosana es rapa el cap per donar suport al seu germà | GTRES

Rosana viu un dels moments més durs de la seva vida. La cantautora, que es troba confinada a Colòmbia, va rebre la trista notícia que un dels seus germans pateix càncer de pulmó. Rosana, que és la petita de vuit germans, li ha dedicat un colpidor gest d'amor al seu germà malalt: rapar-se el cap. «Per tu i amb tu germà ... #lavidaesbonita #lavidaespacompartir #lomejorestaporllegar #llegaremosatiempo», va publicar Rosana al seu perfil d'Instagram amb una imatge de com li rapen el cap al zero amb una maquineta d'afaitar. D'aquesta manera, la cantant vol fer-li arribar tota la força possible al seu germà, tot i no poder estar al seu costat en aquest moment tan difícil.

A més d'aquest meravellós gest, la cantautora està component un tema molt especial, 'La vida es bonita', per a 'Cadena 100' per al seu concert 'Por ellas', amb el qual el pròxim 19 d'octubre l'emissora recapta diners i homenatja les dones amb càncer de mama. «És irònic que m'encarregueu aquest himne i just avui que la cançó està acabada, em diuen que un dels meus germans té càncer de pulmó. Avui necessito que aquesta cançó sigui pel meu germà», afirmava Rosana emocionada durant una entrevista el dia abans de rapar-se el cap.

«Ens en sortirem. Estic amb tu encara que no estigui aquí», confessa Rosana

«Ens en sortirem. Estic amb tu encara que no estigui aquí», és el missatge que ha enviat Rosana al seu germà a través d'Instagram dedicant-li la cançó 'La vida es bonita', que comença així: «Si la vida et clava una llança de punta oxidada, t'adones del molt que val i el poc que costa».

Per desgràcia, no és la primera vegada que Rosana i la seva família viuen de prop el càncer. «Quan vaig treure 'Lunas rotas', el meu primer àlbum, tenia una germana amb càncer que estava molt malalta. Va ser llavors quan vaig fer la cançó 'Sin miedo' i vaig dedicar-se-la al disc. Gràcies als miracles, ella es va recuperar i està bé», confessava Rosana durant la seva entrevista radiofònica amb 'Cadena 100'.


Comentaris

envia el comentari