Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.

Belén Esteban confirma els pitjors presagis sobre el seu estat de salut

Belén Esteban ha reaparegut després de tres setmanes de silenci i ha explicat com es troba i què li ha passat durant aquest temps

Belén Esteban va patir una caiguda al plató de Sálvame que l'ha obligat a absentar-se durant unes setmanes. Després de 21 dies sense saber res d'ella, la tertuliana ha publicat una instantània on parla de tot el que ha passat durant aquest temps. A més, la de San Blas ha entrat per telèfon al seu programa i s'ha trencat.

Després d'estar desapareguda durant un temps, Belén Esteban ha tranquil·litzat els seus seguidors amb una publicació a Instagram. Allí, la guanyadora de GH VIP ha agraït l'afecte i el respecte rebut. «Vull donar les gràcies a tothom per les innombrables mostres d'afecte, no sabeu com us ho agraeixo», ha començat la madrilenya.

Amb l'objectiu de detallar com han estat les tres setmanes, Belén Esteban ha aprofundit en el tema. «El dia 25 d'abril vaig patir una caiguda que em va ocasionar una fractura de tíbia i peroné amb desplaçament», ha continuat la col·laboradora. Així mateix, ha explicat la raó per la qual va ser operada més tard: «Per unes butllofes que em van sortir a causa de la inflamació de la cama».

La princesa del poble, com l'anomenen molts dels seus seguidors, ha explicat què va consistir la intervenció. «Va tenir una durada de 2 hores i 45 minuts i a l'operació em van haver de col·locar 2 plaques i 20 cargols», explica Belén Esteban. I ha assegurat que tot el procés va bé: «Avui he tornat a anar al metge perquè em fessin una altra cura i afortunadament tot va molt bé».

D'aquesta manera, Belén Esteban ha volgut enviar un missatge a la premsa. «Demano que em respectin quan he de sortir de casa per anar al metge», escriu la tertuliana. I és que «és innecessari que se'm fotografiï o es pretengui que en el meu estat de salut, contesti a les preguntes».

Això sí, la madrilenya ha volgut agrair a la premsa el seu respecte i ha afegit que «espero que no es molestin». I, unes hores més tard de la publicació, Belén Esteban ha entrat en directe a Sálvame per parlar amb els seus companys. Moment en què ha confessat com se sent després de no poder anar a treballar.

Belén Esteban, reapareix a Sálvame per parlar de la seva evolució

Amb ànim baix, la col·laboradora de Sálvame ha expressat als seus companys que «se m'ha parat la vida tres mesos». I és que, com ella mateixa ha dit «soc una persona molt activa i és molt dur». Belén Esteban ha relatat que «el que no tinc és paciència i amb això cal molta».

A més, la de San Blas ha explicat quantes setmanes haurà d'estar amb el peu en repòs i, per tant, no podrà acudir al programa. «Avui he anat al metge i no puc recolzar el peu entre 6 i 8 setmanes. Necessito rehabilitació», ha confessat Belén Esteban als seus companys de Sálvame.

Belén Esteban
Belén Esteban es va fracturar la tíbia i el peroné a 'Sálvame' | Catalunya Diari

I com no podria ser d'una altra manera, Belén Esteban ha parlat de la seva presència a Sálvame Fashion Week. La col·laboradora ha confirmat que no hi podrà estar malgrat que li hagués encantat. La de San Blas prefereix ser cauta, seguir les instruccions dels metges i recuperar-se com més aviat millor per tornar en les millors condicions de salut.

Un altre dels compromisos al qual no pot assistir és a defensar Anabel Pantoja en Supervivientes. La neboda de la cantant li va encarregar a la seva amiga ser una de les seves defensores amb Isa Pantoja. Fins ara, Belén no ha pogut anar a causa de la caiguda que li ha fet retardar tots els seus plans.