Muntatge amb fotos d'Antonio David i els seus fills.

Els fills d'Antonio David Flores amaguen un nou secret sobre el seu pare

Antonio David va estar desaparegut uns quants dies

Antonio David Flores intenta portar una vida molt discreta. Des que el van acomiadar de Mediaset, gairebé no ha aparegut als mitjans. Però en aquest temps han estat altres els que han parlat per ell.

S'ha centrat a deixar de banda les càmeres, deixant el protagonisme a altres persones de la seva família. Com per exemple, la seva filla, Olga Moreno o, fins i tot, Marta Riesco. Durant els últims mesos s'ha rumorejat molt sobre el seu futur i la seva relació amb la reportera, però sempre s'ha mantingut en silenci.

En algun moment es va arribar a pensar amb la possibilitat que l'Antonio David es reconciliés amb l'empresària sevillana. Almenys durant alguns dels descansos que es va concedir amb la reportera. A més, ha tractat que els seus fills estiguessin pendents de tot.

En algun moment se li va retreure a l'exguàrdia civil que se n'aprofités, sobretot, de Rocío. Que la fes servir com a escut en els mals moments i que fos la que hagués de donar la cara per ell. Sap moltes intimitats del seu pare, però sempre li ha guardat tots els secrets.

L'última cosa que se'n sap és que està molt enamorat de la seva xicota. De fet, divendres passat se'ls va poder veure molt romàntics en un famós local de Madrid. Sembla que la crisi que van tenir fa poc ha quedat enrere.

Antonio David davant la clínica estètica on s'han operat Rocío i Olga
Antonio David Flores va ser vist el passat divendres a un local de copes | Europa Press

Marta Riesco ha travessat una època força delicada, ja que es va posar en dubte una presumpta trucada que li hauria fet Rociíto. Des de Sálvamees van encarregar de desmentir-la i no van dubtar a criticar-la. Enmig d'aquesta gran polèmica, la reportera va decidir apartar-se.

La parella d'Antonio David Flores va entendre que el millor era deixar de manera temporal el lloc de col·laboradora a Ya son las ocho y centrar-se en la seva feina com a periodista a El programa de Ana Rosa.

Ara es troba en un segon pla i sense protagonitzar tants titulars com abans. Mentrestant, les informacions que arriben sobre la parella són mínimes. La Razón explica que divendres passat van gaudir junts a un local de nit a Madrid.

Van anar a un conegut local de Chueca, el Válgame Dios, que és un restaurant i local de copes. És habitual que s'hi deixin veure nombrosos famosos. Van arribar a les
23.30 h i van estar allà durant una hora i mitja.

Però no van estar sols, ja que més tard es va unir una amiga de la periodista. Durant la nit es van dedicar gestos d'afecte i de complicitat, sense que els preocupessin les mirades de la gent. Han normalitzat la seva història d'amor i no semblen voler amagar-se més.

Antonio David Flores segueix amb la seva vida amb normalitat

Les escenes protagonitzades per Antonio David Flores i la seva noia en són una mostra més que entre ells la relació va molt bé.

Tot i que han trencat moltes vegades, sempre han acabat tornant. En tot aquest temps han hagut de suportar unes quantes polèmiques i gairebé sempre l'amor ha guanyat. Ara ja s'atreveixen a fer una vida normal, sense amagar-se'n.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
La reportera i Antonio David segueixen amb la seva història d'amor | Catalunya Diari

Això sí, la reportera haurà d'acceptar les condicions imposades per l'exguàrdia civil. Els viatges a Màlaga es continuaran fent amb regularitat, i de moment no té intenció de demanar el divorci a Olga Moreno.

Són algunes de les exigències d'Antonio David, que està disposat a lluitar per consolidar la seva relació amb la Marta. Ha fet un important esforç per estar al seu costat i no se'n penedeix.