Primer pla de la infanta Cristina amb posat seriós

La infanta Cristina té un amic íntim que l'està fent tornar a somriure

Cristina ha trobat un gran suport en un altre home

La infanta Cristina intenta oblidar-se dels tristos moments viscuts al costat del seu marit. Des de fa dies se la pot veure amb un gest més relaxat i fins i tot somrient. Asseguren que el culpable que torni a mostrar la millor cara és un home, en concret algú del seu entorn.

Malgrat que no li agradi reconèixer-ho, Urdangarin continua sent el seu marit. I malgrat que ella intenta fer tot el possible per divorciar-se, ara és l'exjugador d'handbol qui no vol. Posar el punt final al seu matrimoni li costa molt més del que havia pensat en un primer moment.

Gràcies a la seva força de voluntat i a l'ajuda de professionals, Cristina ha aconseguit sortir del pou on es trobava. La periodista Pilar Eyre revela al seu bloc de Lecturas, que se la veu feliç i amb ganes de començar una vida de zero.

De moment ja ha fet els primers passos per fer-ho. S'ha matriculat en un gimnàs que té a prop del seu domicili i acudeix tres vegades a la setmana. Manté la il·lusió per la seva feina i en tot aquest temps mai no s'ha sentit sola gràcies a l'afecte dels seus amics.

Dijous passat va acudir a un homenatge que va organitzar el Comitè Olímpic a Madrid. Asseguren que «se la notava molt agraïda per aquest reconeixement. M'hi vaig acostar i li vaig dir que per fi l'havíem recuperat i va somriure emocionada», va dir un assistent.

Infanta Cristina somrient
La infanta Cristina vol oblidar-se del seu marit | GTRES

Es va mostrar amb molta naturalitat, parlant amb tothom i amb capacitat per escoltar. «Es nota que tot li interessa», va afegir aquesta font.

També es va desfer en elogis cap a la infanta Cristina la periodista Paloma del Río. Ha explicat a Eyre que és «la més propera de la família, és molt simpàtica. No s'ho té cregut i mai he tingut la sensació que et miri de dalt a baix».

En la seva reaparició se la va poder veure diferent. Assenyalen que anava molt elegant, pentinada de perruqueria, amb les ungles pintades de vermell. Aquell mateix dia s'havia reunit amb aquell amic especial que aconsegueix arrencar-li un somriure en les situacions més tenses.

Es tracta de Lorenzo Caprile, una de les persones més properes a ella. Encara recorda el suport que li va donar en els moments més complicats, sobretot quan va esclatar el cas Nóos. La va acompanyar un dia sencer a Palma prestant-li la seva ajuda, quan la família li havia donat l'esquena.

És un fet del qual no s'oblida l'esposa d'Urdangarin. Sap que amics com el dissenyador es compten amb els dits de la mà i que val la pena conservar-los.

Dissenyador Lorenzo Caprile
Lorenzo Caprile és amic de la infanta Cristina des de fa molts anys | GTRES

 

La infanta Cristina sempre queda amb ell

La infanta Cristina intenta reunir-se amb Caprile sempre que viatja a Madrid. És tot un misteri de què parlen, ja que el modista mai deixa anar peça. Tracta de ser molt discret pel que fa a la seva amiga.

Sí que, alguna vegada, ha destacat la seva senzillesa. «El personal de casa l'adora, recorda el nom de totes, de com està la família, de si tenen algun nen malalt», explica.

La relació entre ells es remunta a fa força temps. Ella havia estudiat amb una de les germanes del dissenyador i una altra germana havia estat la seva professora. Allò els va acabar unint per sempre.

Entre ells hi ha una relació especial. De fet, la infanta Cristina el va escollir perquè dissenyés el seu vestit de núvia. Tot això quan ell era un autèntic desconegut que estava fent els seus primers passos al món de la moda.