Muntatge amb fotos de la reina Letícia i Chanel.

La reina Letícia envia un missatge a la catalana Chanel i sabem què hi deia

Chanel es queda «en xoc» després de revelar en directe la dedicatòria de Letícia

Chanel Terrero està travessant un dels millors moments de la seva vida després d'aconseguir un exitós tercer lloc al Festival d'Eurovisió, celebrat dissabte passat a Torí.

La cantant catalana va triomfar, i és que els eurofans es van quedar bocabadats per la seva increïble actuació. De fet, va estar a punt de guanyar el concurs musical.

Imatge de Chanel Terrero.
Chanel Terrero va deixar a tothom bocabadat amb la seva actuació a Eurovisió | RTVE

El cas és que Chanel no ha parat de rebre elogis des que va arribar diumenge passat amb el seu grup de ball a Madrid.

Chanel, «en xoc» després del que ha fet Letícia

Tant ella com els ballarins que la van acompanyar a Eurovisió, no assimilen tot l'afecte que estan rebent.

Però, hores més tard d'aterrar a Madrid, Chanel va donar una roda de premsa oficial a TVE després del seu exitós pas per Eurovisió.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel Terrero va triomfar a Eurovisió | España Diario

Durant la roda de premsa, Chanel ha explicat diverses anècdotes sobre el seu pas pel festival. Per exemple, la jove va confessar que no els van deixar ficar una paella a la green room. I va explicar que la jaqueta torera li pesava massa i pensava que no sortiria bé la coreografia.

Visiblement emocionada, Chanel ha llegit la felicitació de Letícia

A més, l'exitosa artista catalana ha contestat a la polèmica sobre les votacions de la final. El cas és que Chanel ha confessat que és un tema que no l'afecta. Per a ella, la Unió Europea de Radiodifusió seria l'únic responsable que hauria de respondre, i que «el que hagi de passar, passarà».

Però en un moment de la roda de premsa, l'artista s'ha quedat sense paraules en veure que els Reis li han escrit un missatge de felicitació.

Chanel Terrero amb ulleres de sol
Chanel Terrero no s'esperava la felicitació de Letícia | Europa Press

Visiblement emocionada i nerviosa, la cantant ha llegit en directe el missatge que li havien enviat els Reis d'Espanya. Un moment que mai podrà oblidar.

«Senyora Chanel Terrero Martínez, de les seves majestats els Reis», ha començat llegint. 

«Moltíssimes felicitats per la teva fantàstica actuació a Eurovisió»

Chanel estava emocionada pel que estava llegint, però, tot i això, ha continuat llegint tota la carta que li han escrit Felip i Letícia.

«Moltíssimes felicitats per la teva fantàstica actuació a Eurovisió. Has fet història per a Espanya en aquest festival de la música en assolir aquest tercer lloc on vas rebre el reconeixement del públic i el jurat», li han escrit.

Imatge del rei Felip amb la reina Letícia.
El rei Felip i Letícia s'han mostrat orgullosos de l'actuació de Chanel a Eurovisió | GTRES

A més, els Reis han dit clarament que se senten molt orgullosos del seu pas per Eurovisió.

«Volem transmetre també la nostra enhorabona a l'equip que et va acompanyar. I agrair-vos haver representat tan bé Espanya i haver-nos fet sentir tan orgullosos», continuava el missatge. Unes emotives paraules que han finalitzat enviant «una forta abraçada» de part de «Felip i Letícia».

Un gran gest dels monarques espanyols que ha deixat «en xoc» l'artista, i la seva única reacció ha estat donar-los les gràcies per tot l'afecte rebut.

Chanel encara no és conscient del que ha fet. Aquests dies ha rebut una gran quantitat de missatges de famosos que han volgut dir-li que estaven molt orgullosos en veure-la actuar al Festival d'Eurovisió.