Primer pla de la infanta Sofia

La infanta Sofia torna a fer ombra a Elionor amb la seva impactant decisió

La infanta Sofia sempre aconsegueix ser el centre d'atenció

La infanta Sofia sempre ha hagut de viure a l'ombra de la Princesa d'Astúries, encara que el seu caràcter tan desenfrenat l'ha convertida en la gran protagonista en moltes ocasions. Ara, la filla petita de Felip VI ha tornat a eclipsar Elionor amb la seva última decisió.

I és que, si per alguna cosa s'ha caracteritzat sempre aquesta noia de 15 anys és per la seva simpatia i per aquesta naturalitat que comparteix amb els pares. Per als monarques ha estat molt important criar les seves dues filles sota els valors de la humilitat, el treball i la responsabilitat.

Muntatge Elionor i Sofia
La infanta Sofia és molt diferent a Elionor   | Catalunya Diari

Tot i que amb totes dues han treballat igual, el caràcter tan popular de la infanta l'ha feta destacar.

En una de les darreres celebracions familiars, la jove s'ha convertit novament en el centre de totes les mirades. Durant el 80 aniversari d'Irene de Grècia, germana de la reina emèrita, Sofia de Borbó va demostrar una vegada més que està feta d'una pasta diferent de la successora del tron espanyol.

La infanta Sofia es converteix en protagonista

Gairebé sense buscar-ho, la infanta Sofia s'ha convertit una vegada més en la protagonista de l'últim esdeveniment familiar. El passat 11 de maig, la inseparable germana de la reina Sofia celebrava el seu 80è aniversari.

Per celebrar aquesta data tan especial, Irene de Grècia va decidir organitzar un berenar a palau on van acudir unes 30 persones, entre les quals hi havia diversos amics i familiars, representació de l'església ortodoxa i la família reial espanyola, excepte la princesa Elionor.

Primer pla de la infanta Sofía.
Sofia sorprèn amb un nou gest   | Europa Press

El banquet es va desenvolupar amb total normalitat, però a l'hora d'anar-se'n, la infanta Sofia va fer un gest que no va passar desapercebut per a tots els convidats de la festa.

Amb l'excusa que la seva filla tenia altres compromisos, els reis d'Espanya van abandonar la celebració. Va ser llavors quan la jove de 15 anys va decidir ajudar els cambrers que proporcionaven les begudes i els canapès a la resta d'assistents. Sens dubte, un gest poc comú a l'entorn de Sofia de Borbó.

Sofia de Borbó, tota una icona de la moda

La infanta Sofia no només destaca per la seva particular manera de ser, sinó que, a més, ha esdevingut tota una icona de la moda del nostre país. Durant tots aquests anys hem estat testimonis de l'evolució i el creixement de les dues filles dels reis d'Espanya.

Amb el pas del temps, han madurat i amb elles la seva manera de vestir. Queda poc d'aquelles adorables nenes que anaven als esdeveniments oficials vestides d'una forma infantil i discreta.

La reina Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia en un acte públic
La infanta Sofia encerta amb el seu look   | GTRES

Com ja és costum en els darrers esdeveniments reals, Sofia no ha deixat indiferent ningú amb les seves arriscades, però encertades propostes d'estilisme.

El 22 d'octubre passat, la germana de Elionor va viatjar al costat de tota la seva família fins a Oviedo per celebrar el 40è lliurament dels Premis Princesa d'Astúries. I, encara que la protagonista d'aquest esdeveniment important és la seva germana gran, Sofia va aconseguir ser el centre d'atenció gràcies al seu encertat outfit.

La jove va escollir per a l'ocasió una falda midi de tul rosa que va acompanyar amb una de les peces que la seva mare ja havia lluït alguna vegada. És una samarreta negra, de màniga curta i adornada amb brillants del mateix to.