Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban

Belén Esteban s'assabenta de la boda que la pot allunyar de la seva filla

Belén Esteban vol el millor per a la seva filla

Belén Esteban no està passant per un dels millors moments de la seva vida. En plena recuperació del trencament de tíbia i peroné, s'ha assabentat d'una sorprenent notícia que no la deixa dormir. La col·laboradora de Sálvame està molt preocupada per un esdeveniment a punt de celebrar-se i que podria allunyar-la de la seva filla.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban no vol que res la separi de la seva filla | TELECINCO

La família Janeiro ja està comptant els dies per donar la benvinguda al tercer fill de Jesulín de Ubrique i María José Campanario. I, malgrat que no se sap el dia exacte del naixement d'aquest nou nadó, diversos mitjans de comunicació creuen saber la data.

Tal com han assegurat diversos programes de televisió, el part podria estar programat per a aquesta mateixa setmana, encara que avui dia, ni l'exparella de Belén Esteban ni l'odontòloga s'han pronunciat sobre això.

Aquest secretisme que estan portant amb l'embaràs fa pensar que darrere seu es pot estar amagant una sucosa exclusiva per a alguna de les capçaleres del cor més importants del nostre país. Ara, i en plena rehabilitació, Belén Esteban s'ha fet ressò dels nous plans de casament que poden afectar directament la seva única filla.

Belén Esteban, molt preocupada per la seva relació amb Andrea

Malgrat que Belén Esteban sempre ha desitjat que la seva filla estigués més unida a Jesulín d'Ubrique, aquest nou casament no ha fet més que preocupar-lo. I és que aquest és un any molt important per al matrimoni.

No només donaran la benvinguda al nou nadó, sinó que, a més, estan de celebració per un altre motiu molt especial. El pròxim mes de juliol, concretament el 27, el torero i la seva dona faran 20 anys de casats.

I per commemorar aquesta data tan assenyalada, el matrimoni ha decidit celebrar-ho amb magnificència. Belén Esteban acaba de saber que estarien pensant a tornar a celebrar un casament i que la seva filla està convidada.

Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
La filla de Belén Esteban pot acudir a la nova boda del seu pare | Catalunya Diari

'La princesa del poble' està encantada perquè Andreita hagi tingut un apropament amb el seu pare, però sap perfectament, que si decideix acudir a l'esdeveniment, la seva exparella se'n veuria enormement beneficiada, ja que, molt probablement, aquest nou casament es tradueixi en exclusiva.

Si Andrea Janeiro decideix viatjar fins a Arcos de la Frontera per acudir a l'enllaç, no hi ha dubte que el preu d'aquesta exclusiva es multiplicarà considerablement. I és que, malgrat que és la filla de dos grans de la premsa rosa espanyola, la seva decisió d'allunyar-se dels mitjans de comunicació la fa més atractiva per a les càmeres del nostre país.

La filla de Belén Esteban espera l'arribada del seu nou germanet

Belén Esteban es va quedar a quadres el dia que va saber que María José Campanario s'havia quedat embarassada. I, tot i ser enemigues públiques, la col·laboradora de Sálvame només va tenir paraules boniques per a ella i el seu futur fill.

Ara, la de Paracuellos està molt contenta de com ha rebut la seva filla aquesta notícia. I és que, actualment, Andrea Janeiro i el seu pare han aconseguit llimar asprors i la seva relació està millor que mai.

Tant és així que, fa uns dies, diversos mitjans de comunicació van captar Jesulín d'Ubrique entrant al costat de les dues filles en un dels restaurants de la capital.

Andrea Janeiro en una imatge a primer pla.
Andrea vol conèixer el seu nou germanet | GTRES

Tot apunta que en aquesta reconciliació María José Campanario ha jugat un paper fonamental. Segons han assegurat fonts properes a la família, l'odontòloga hauria intervingut perquè tots dos recuperessin tot el temps perdut.

Per això, no és estrany que Andreita estigui com boja per conèixer el seu germanet. Encara que, segons sembla, encara haurà d'esperar fins a mitjans de juny per donar la benvinguda al nou Janeiro.