Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban confirma la seva por més gran lluny de Telecinco: ja no és la favorita

L'excol·laboradora veu com es compleix el seu pitjor malson

Belén Esteban ja es troba a Miami al costat de la resta d'alguns dels seus companys de 'Sálvame'. L'elenc del programa de Telecincoha començat el seu periple pels Estats Units, on s'enregistrarà el nou projecte de La Fábrica de la Tele. Després del final de l'espai vespertí, la productora va signar un contracte amb Netflix per començar un nou format amb aquells col·laboradors estrella.

L'objectiu és que visitin alguns dels programes llatinoamericans que tinguin l'essència de 'Sálvame'. I el primer d'ells ha estat 'Siéntese quien pueda' d'Univisión, on Belén ha rebut un 'zasca' que encara ressona. Belén ha pogut constatar que, lluny d'Espanya, no gaudeix de popularitat ni de bon tros del tracte de favor de Mediaset.

Belén Esteban s'emporta la pitjor de les desil·lusions fora de Telecinco

Belén Esteban va ser durant anys un dels personatges més estimats de la televisió espanyola. No hi havia programa que no comptés amb ella, ja que era sinònim de gran audiència. Amb el pas dels anys, però, el perfil dels espectadors ha canviat i l'ex de Jesulín ja comença a cansar.

Una prova és com els seus 'belenazos' han passat a la història i no interessa allò que la mare d'Andrea Janeiro hagi d'explicar. Tot i això, sempre ha comptat amb un lloc a la televisió on li han permès fer tot el que volgués. Ja fos marxar del plató, menjar-se un àpat o interrompre constantment la resta de col·laboradors.

Belén Esteban parlant a 'Seieu quien pueda', programa d'Univisión
Belén Esteban s'emporta el seu primer 'zasca' a Miami | Twitter, tui_oficial

Belén es movia com peix a l'aigua a 'Sálvame' i pensava que fora gaudiria d'aquell privilegi que li va atorgar la fama. Tot i això, en la seva primera intervenció a la televisió de Miami, s'ha trobat de cara amb la realitat.

La 'princesa del poble' va fer acte de presència al plató de 'Siéntese quien pueda', disposada a donar tot d'aquella Belén que la va fer famosa. Tot just trepitjar el programa va acaparar l'atenció convertint-se en la protagonista, potser una mica sobreactuada i excessiva, ja que va arribar a rebre un toc d'atenció.

L'ex de Jesulín no va deixar d'explicar anècdotes i acaparar la conversa entre els presentadors i la resta de col·laboradors. Moment que Álex Rodríguez va aprofitar per aturar-li els peus. «A veure, Belén, avança, que això no pot durar quatre hores com el programa de vostès», li va deixar anar, deixant la col·laboradora sense paraules.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban es passa de frenada als Estats Units

No va caldre més per veure que Belén ha perdut marxa com a personatge famós. Potser anys enrere, el fet de tenir-la en un plató fos una cosa cridanera, però ara les coses han canviat de manera notable.

Va entrar trepitjant fort a Miami i es va emportar una reprimenda per fer el que sempre ha fet: acaparar el protagonisme. Però no cal creuar l'Atlàntic per adonar-se que el malson més gran de la tertuliana s'ha convertit en realitat.

L'ex de Jesulín ja no té el mateix impacte en l'audiència i això és una cosa que fins i tot ha arribat a reconèixer. No obstant això, continua sent un dels personatges més coneguts de la premsa rosa, almenys dins de les nostres fronteres.

Al programa d'Univisión també vam poder veure el primer pic entre Belén Esteban i Kiko Matamoros als Estats Units. Els col·laboradors hi han portat les diferències oferint un aperitiu del que es podrà veure a Netflix.

Però si hi ha alguna cosa que va demostrar Belén, és que està molt posada a les notícies del cor de Llatinoamèrica. Va confessar ser molt fan de la cantant Chiquis Rivera i va donar la seva opinió sobre les seves últimes polèmiques. Alhora, va aprofitar per fer una crida.

«Jo soc molt fan de Chiquis i crec que la família no s'ha portat bé amb ella», va començar dient. «Només diré que tinc un desig: Chiquis, vull conèixer-te», va dir mirant a càmera i emportant-se un aplaudiment del públic.