Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno amb rostre molt seriós

Olga Moreno descobreix que les seves sospites sobre Antonio David Flores eren certes

Olga Moreno es va assabentar de les veritables intencions del seu exmarit

Olga Moreno no va pensar mai que aquella família que ella defensava amb dents i ungles s'acabaria trencant en mil trossos. Després de guanyar la seva edició de 'Supervivientes', es va adonar que alguna cosa havia canviat en el seu matrimoni i que les coses no pintaven gens bé.

Amb el temps va descobrir-se que Antonio David li havia estat infidel amb Marta Riesco i les seves sospites es van veure confirmades. Aquest home amb qui va compartir dues dècades i que sempre va tenir una ombra de sospita, per fi sortia a la llum. Però el que va deixar tothom amb la boca oberta va ser saber el pla que va idear el malagueny per deixar Olga assenyalada.

Olga Moreno va ser traïda de la pitjor de les maneres

A Olga Moreno li va costar molt poder superar la ruptura amb Antonio David. Tot i que travessaven certs problemes, confiava que tot s'acabaria solucionant. Però no va ser així i va haver de patir veient com el pare de la seva filla el va estar enganyant durant mesos.

«No m'ho mereixia», va arribar a confessar la sevillana en una entrevista on va parlar sobre la seva ruptura. Era inevitable que la imatge d'Olga de cara a l'opinió pública canviés i se solidaritzessin amb ella. Olga havia estat l'enganyada, la traïda i la nova víctima de l'exguàrdia civil.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella
Olga Moreno va veure com Antonio David la va enganyar durant mesos | GTRES

Després de superar el sotrac i refer la seva vida amb Agustín Etienne, les coses es van refredar. La dissenyadora es va distanciar de Rocío Flores i no es va revelar mai la raó de per què van deixar de tenir contacte.

No obstant això, una font propera a Antonio David va revelar la veritat. Cansat de ser assenyalat per tots per la seva relació amb Marta, va contraatacar de la pitjor de les maneres. Calia canviar la història i deixar de ser el dolent per tornar-se a victimitzar.

Olga Moreno plorant en un plató de Telecinco
Segons 'Lecturas', Antonio David va dir que Olga li havia enganyat durant anys | Mediaset

Així doncs, Lecturas es va fer ressò d'una informació que apuntava que l'ex de Rocío Carrasco havia estat «el primer banyut d'aquest matrimoni». Segons es va publicar, va ser ell qui va propiciar que la seva filla s'allunyés d'Olga, explicant-li que ella li havia estat infidel primer.

«Ell va explicar a la seva filla que Olga ja s'havia enrotllat amb Agustín fins i tot abans que la seva exdona se n'anés a 'Supervivientes'», van afirmar. D'aquesta manera, la pitjor cara de l'excol·laborador sortia a la llum i donava a Olga la raó sobre els rumors del seu exmarit.

Olga Moreno va entrar sense saber-ho al pla d'Antonio David

Olga sempre ha estat conscient dels rumors que apuntava que Antonio David era un manipulador. Una persona capaç de fer qualsevol cosa i manejar les persones al seu gust en benefici propi.

La sevillana va veure confirmades cadascuna d'aquestes sospites en veure com hi va abocar una informació falsa per canviar-ne la imatge. I no només això, també per separar-la de Rocío Flores, amb qui tenia una relació molt estreta.

Muntatge de fotos de Rocío Flores amb rostre seriós i l'ex del seu pare, Olga Moreno, amb rostre somrient
Antonio David va negar haver malmès entre Rocío Flores i Olga Moreno | España Diario

La segona part del pla era que la 'influencer' acceptés a la nova xicota del seu pare i, per a això, devia trencar llaços amb Olga. Per això va inventar-se una infidelitat per part seva perquè la seva filla la depreciés per haver danyat la seva família.

El resultat no va poder ser més satisfactori, ja que Rocío es va posicionar al costat del seu pare i va donar l'esquena completament a Moreno. Després de la publicació de Lecturas, l'enrenou va ser màxim doncs, lluny de netejar la seva imatge, Antonio David va ser de nou assenyalat.

Davant d'això, va prendre la paraula i va decidir desmentir la informació de la revista. Va assegurar que no havia dit mai res semblant i va amenaçar de denunciar. «Res del que ve aquí ho he dit jo, a allò que diuen d'Olga, vull també que quedi clar que és completament fals», sentenciava.