Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plànol curt d'Olga Moreno amb rostre molt somrient

Olga Moreno i el seu pla per silenciar Marta Riesco després dels últims atacs

Olga Moreno té molt clar què ha de fer

Olga Moreno ha tornat a ser el centre d'atenció dels atacs de Marta Riesco al seu últim directe a Twitter. L'exreportera de 'El Programa de Ana Rosa' ha qualificat el matrimoni entre la sevillana i l'exguardia civil de pantomima. A més, fa uns dies va sembrar el dubte sobre allò que Olga hauria fet amb la dinerada que va guanyar a 'Supervivientes'.

Una infinitat d'acusacions que Olga no ha entrat a valorar. Fa temps que va decidir allunyar-se de polèmiques i va optar per mantenir-se completament al marge. El seu pla és molt clar i sap molt bé què ha de fer per silenciar una vegada per totes Marta.

Olga Moreno pren una decisió ferma després dels últims atacs

Olga Moreno sempre va defensar que la seva intenció no era convertir-se en un personatge famós i encara menys viure d'exclusives. No obstant això, va acabar sucumbint a la temptació i va fer alguna entrevista, tant en revistes com en platós de televisió.

També va acceptar participar en un reality justament quan Rocío va decidir explicar la seva història. Segons ha defensat sempre, Olga ho va fer per protegir la seva família i demostrar que la filla de 'La más Grande' mentia.

Storie de Marta Riesco a Instagram parlant a casa el 4 de juliol de 2023
Marta continua atacant Olga Moreno a les xarxes socials. | Instagram, @marta.riesco

Ara que el seu matrimoni amb Antonio David s'ha acabat i que no té contacte amb els fills, les coses han canviat. Ja no queda res per defensar i molt menys després d'haver guanyat fins i tot en tres ocasions Rocío als jutjats.

La vida de Moreno ara és molt diferent. Tanmateix, hi ha una persona entestada a treure-la a la palestra. Marta Riesco continua atacant-la sempre que hi té l'ocasió.

Olga Moreno amb rostre somrient
Olga Moreno prefereix callar i no entrar en el seu joc. | Instagram, @olgamorenooficial

Davant d'això, la xicota d'Agustín Etinne ha pres una decisió clara. Mai no ha entrat en el joc de la reportera i no té pensat fer-ho. El seu pla és continuar guardant silenci i deixar que Riesco digui el que vulgui, sense entrar a les seves provocacions.

Intueix que mantenint-se en silenci aconseguirà que l'ex d'Antonio David es cansi en veure que no n'obté cap resposta. Olga fa seva la dita de 'la ignorància és el millor menyspreu', i continua amb la seva vida allunyada de tot.

Olga Moreno ha rebutjat diverses propostes

Cal remuntar-se fins a la tardor de 2022 per trobar l'última vegada que Olga va concedir unes entrevistes. La primera va ser al plató d'Ana Rosa, on va confessar estar distanciada de Rocío Flores; i la segona, quan va confirmar la seva relació amb Etienne.

Des d'aleshores, la sevillana ha estat en silenci i no ha tornat a concedir cap exclusiva. I això que oportunitats no li han faltat… Sobretot després de confirmar-se la ruptura entre Antonio David i Marta Riesco.

Captura del storie d'Olga Moreno a Instagram amb un ventall
Olga no ha contestat cap dels atacs de Marta Riesco. | Instagram, @olgamorenooficial

En lloc de pronunciar-s'hi, va optar per desmarcar-se i no opinar sobre la vida sentimental del seu exmarit. Tampoc va donar la seva versió quan tots apuntaven que havia fet fora de casa David Flores, ni la suposada topada amb la filla de l'exguàrdia civil. Temes n'hi ha hagut, i molts, perquè Moreno acceptés parlar per una xifra temptadora. Tot i això, ha rebutjat totes i cadascuna de les proposicions per tornar als mitjans.

L'únic cop que va decidir anar contra Marta ho va fer després de veure com la reportera va publicar diverses fotos de l'aniversari de la seva filla Lola. Tanta exposició va fer saltar la sevillana, que va assegurar no haver-hi donat el seu consentiment. Riesco es va defensar i va atacar durament Moreno; però, poc després, va acabar demanant-li perdó. No sabem si motivada per Antonio David que, aleshores, encara era la seva parella.

Sigui com sigui, el que és clar és que, ara que Marta ha trencat amb l'exguàrdia civil, no té motius per respectar Olga. Per això, no dubta a continuar traient a la llum alguns draps bruts en un intent de provocar-la, un pla totalment inútil.