Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera seriós al carrer

Kiko Rivera pren una decisió sobre la seva salut que ho canvia tot

Kiko Rivera, disposat a reprendre els bons hàbits

L'últim ensurt de salut que s'ha endut Kiko Rivera li ha fet replantejar-se moltes coses. Sobretot pel que fa al seu estil de vida i als seus hàbits.

De fet, el Dj vol evitar tant sí com no haver de tornar a l'hospital o sotmetre's a una nova intervenció. Per això, tan aviat com ha rebut l'alta, s'ha posat les piles.

Així ha volgut compartir-ho amb els seus seguidors a les xarxes socials, on va mostrant els seus avenços dia a dia. «Bon dia, família. Seguint les indicacions del metge, sortim a caminar», ha explicat.

Captura de l'story de Kiko Rivera a Instagram on confirma que torna a estar ingressat a l'hospital per un nou ensurt
Kiko Rivera es recupera de la seva operació de cor | @riverakiko, Instagram

«Al matí, perquè si no a Sevilla fa una calor que et mors. I aquí estem. A cuidar-nos i a seguir amb molta vida. Molt bon dia, us estimo», afegia a continuació.

D'aquesta manera, Kiko demostra que està més disposat que mai a cuidar-se, i fins i tot ha trobat temps per respondre a les crítiques que ha pogut rebre aquests últims dies.

Kiko Rivera se centra en la seva recuperació

«M'estic adonant que la gent sap molt bé què fer amb la teva vida, però no tenen ni puta idea de què fer amb la seva. Molt curiós», sentenciava durant el seu passeig.

A més, fins i tot s'animava a augmentar el ritme de la caminada i començar a córrer una mica. «Aquests últims 20 minuts els farem a trot, posarem aquest cor en condicions, que l'hem castigat molt», informava sobre això.

Irene Rosales i Kiko Rivera en una premiere del Cirque du Soleil
Kiko Rivera, centrat en la seva família i filles | GTRES

Un moment en què també aprofitava per donar un important consell als seus fans. «I, estimats joves, els excessos no són bons. No soc el més indicat per dir-ho, però sí que ho estic patint. Així que cuideu-vos molt, us estimo», els ha recomanat.

De lluny és conegut el ritme de vida desenfrenat que ha portat Rivera a la seva joventut, anant de festa en festa i fins i tot coquetejant amb les drogues i l'alcohol. Una etapa que ja ha abandonat del tot. Ara està completament bolcat en la família que ha format amb Irene Rosales, que és el més important per a ell en aquests moments.