Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.

Belén Esteban confirma els rumors sobre el seu estat de salut

Belén Esteban no ha pogut amagar la seva greu situació

Belén Esteban ha patit molt des que una desafortunada caiguda li canviés la vida del tot.

En el pitjor moment possible, la mare d'Andrea Janeiro se n'anava a terra i ho feia de la manera més ximple possible.

La 'Princesa del poble' veia com totes les seves il·lusions de cara a l'inici de l'estiu s'esvaïen després de tenir la pitjor de les sorts.

I és que en un dels reptes del programa on treballa des de fa 13 anys, com si fossin autèntics supervivents, els col·laboradors van haver de passar una prova de resistència. Un repte que passaria factura a Esteban després del que va passar aquell dia en directe.

I és que Belén va veure com la seva moral s'enfonsava després de caure des d'una bona altura i trencar-se la tíbia i el peroné.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné a 'Sálvame' | Mediaset

Belén Esteban confirma els rumors sobre el seu estat de salut

Una desgraciada caiguda que va fer que la 'Princesa del poble' hagués de passar per quiròfan fa tot just uns dies. Ho va fer després de diverses setmanes esperant per aquesta intervenció a causa de les ferides que li va produir l'escaiola.

Belén Esteban, que sempre ha estat recolzada pels seus, especialment pel seu marit Miguel Marcos i per la seva filla Andrea Janeiro, era operada per fi de dues fractures. Aquesta intervenció la tindrà parada i, durant molt de temps, no podrem veure-la al plató de 'Sálvame'.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban ja ha estat donada d'alta   | GTRES

Per sort, l'operació ha sortit perfectament per als seus interessos i ara li toca armar-se de paciència per tornar d'aquí uns mesos al plató que mai no va haver d'abandonar.

La bona notícia per a Belén Esteban és que, tot i que fa uns dies a 'Sálvame' afirmaven que hauria d'estar uns quants dies més ingressada després de l'operació, res més lluny de la realitat.

La col·laboradora de 'Sálvame' respira finalment, malgrat les complicacions

Belén Esteban, segons s'ha pogut confirmar les últimes hores, ja ha sortit de l'hospital després de rebre l'alta fa poques hores. Una alegria per a la madrilenya, que haurà de fer front a una recuperació llarga.

Així doncs, el treball de la col·laboradora no només serà a nivell de recuperació física. També serà clau l'aspecte mental perquè torni als platós a l'estiu, o més aviat per a la temporada que ve.

Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar
Belén Esteban ha passat unes setmanes molt dures   | Telecinco

La convalescència ha acabat afectant la col·laboradora de Telecinco, que ha d'estar de sis a vuit setmanes de baixa, cosa que l'obligarà a estar fora dels seus compromisos professionals.

«Està molt desanimada. Està enfonsada anímicament», confessava fa uns dies el reporter de 'Sálvame' Sergi Ferré, que la va poder visitar a l'hospital. «La imatge era desoladora perquè la pobra està enfonsada, té la cama morada i una màquina que li va drenant perquè tot sigui més fàcil», confessava el company de Belén.

Donen d'alta a Belén Esteban després de passar un moment difícil a l'hospital

Ja de tornada a casa, Belén sap que Miguel Marcos serà el seu gran suport en aquests durs moments en què amb prou feines es podrà moure. El cert és que el conductor d'ambulàncies no se n'ha separat des que es trenqués la tíbia i el peroné ja fa més d'un mes.

«Li queda una llarga temporada fins que es recuperi completament», ha revelat aquest divendres Marcos als mitjans de premsa. Unes paraules que declarava poc abans de conèixer-se la notícia de la seva sortida de l'hospital on feia una mica més d'una setmana que estava ingressada.