Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco

David Flores Carrasco es posa en alerta per les paraules de la seva germana

David Flores Carrasco no esperava sentir això

David Flores Carrasco està molt amoïnat pel retorn de la seva germana al món televisiu. I és que, des que Rocío va reprendre les seves funcions de tertuliana després de sotmetre's a la seva operació estètica, la jove no ha parat de protagonitzar polèmiques.

Aquest diumenge, 15 de maig, la 'influencer' s'estrenava com a col·laboradora de 'Supervivientes: Conexión Honduras'. El programa, presentat per Ion Aramendi, recull els millors moments de la setmana i crea un debat en què diversos exconcursants i familiars d'aquesta edició tenen l'oportunitat de donar la seva opinió sobre tot allò que succeeix als Cayos Cochinos.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores Carrasco no es pot creure el que ha dit la seva germana en ple directe | Europa Press

I sembla que no hi ha cap dubte que la germana de David Flores Carrasco ha escollit el pitjor dia per tornar a la càrrega. Sí, ja que durant l'emissió d'aquest format van produir-se dos moments per recordar.

Per una banda, Kiko Matamoros rebia la inesperada i emotiva visita de Marta López Álamo. Però el tema que més minuts del debat va ocupar va ser la gran esbroncada que van tenir Alejandro Nieto i Tania Medina.

Com era d'esperar, tots i cadascun dels allà presents estaven com bojos per donar la seva opinió sobre aquesta discussió, i era precisament en aquest moment quan David Flores Carrasco s'hauria quedat sense paraules pel qual se li va sentir dir a la 'influencer'.

David Flores Carrasco, totalment sorprès amb les paraules de Rocío Flores

A David Flores Carrasco no li agrada veure la seva germana perdre els papers en directe. I és que, el seu retorn a 'Supervivientes' no ha estat com Rocío Flores esperava.

En un moment de la nit, la filla d'Antonio David Flores mostrava el seu emprenyament amb la resta dels seus companys. Però, el que no s'esperava era que un micro obert deixaria al descobert allò que veritablement pensa.

Tot va començar després de veure els durs vídeos de la gran picabaralla entre Alejandro Nieto i Tania Medina. La parella va aconseguir reprendre la seva relació després del seu pas per 'La Isla de las Tentaciones' i, encara que tots dos van entrar molt units, el cert és que la seva complicitat no ha durat gaire.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
La germana de David Flores Carrasco ha volgut opinar sobre la picabaralla entre Tania Medina i Alejandro Nieto | Mediaset

I tot ha estat gràcies a Marta Peñate. La canària ha revelat que la seva companya i paisana va flirtejar amb un famós actor abans de posar rumb a Hondures. Així que, després de fer-se pública aquesta bomba, els dos supervivents van embrancar-se en una forta discussió que ha fet efecte en la seva relació.

Com calia esperar, al plató de Telecinco es va muntar un gran enrenou en què la germana de David Flores Carrasco va participar-hi. I encara que va intentar diverses vegades donar la seva opinió sense èxit, Rocío Flores finalment va aconseguir parlar.

«No us esteu adonant que el problema és que Tania només ha parlat amb un noi?», deia Ro Flores. Però, quan ha intentat argumentar les seves paraules, altres col·laboradors van interrompre-la.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
David Flores Carrasco escolta el desafortunat comentari de la seva germana Rocío | Mediaset

Tant és així que, Ion Aramendi va haver de donar pas a un altre vídeo sense deixar a la 'influencer' acabar d'exposar els seus arguments. I, quan es pensava que ningú la sentia, Rocío Flores va mostrar el seu enuig amb el programa.

«Doncs res, callo i no parlo, que no em paguin per venir», se li ha sentit dir a la germana de David Flores Carrasco a través d'un micròfon obert.