Primer pla de Makoke.

Makoke confirma el rumor del seu exmarit Javier, el milionari que li va causar dolor

Makoke explica que ha perdonat Javier Tudela perquè no vol viure amb rancor

Makoke és un dels personatges més mediàtics del món del cor. Als 23 anys es va casar amb Javier Tudela, un empresari que, posteriorment, es va convertir en el terror de Kiko Matamoros. La col·laboradora explica que va patir molt per Javier, amb qui va tenir un fill.

Makoke va dir en una entrevista que havia perdonat el seu primer exmarit perquè no volia «viure amb rancor i odi». Segons les paraules de Kiko Matamoros, el milionari no es va portar bé amb la model quan aquesta estava embarassada. «No puc suportar veure la meva filla pujada al vaixell de l'home que va estar a punt de fer-li mal quan estava a la panxa de la seva mare».

Makoke, en un acte promocional
Makoke ja ha perdonat al seu exmarit | GTRES

Makoke treballa de tertuliana al programa Viva la Vida, on ha coincidit amb el periodista Kike Calleja i ha aprofitat per confirmar alguna cosa. Manté una bona relació amb el pare del seu fill, no vol tenir-hi problemes i els conflictes són part del passat. Kike li ha fet una pregunta directa i ella no ha tingut més remei que respondre amb la veritat.

Javier Tudela, seguint la informació de Kike Calleja, hauria comprat el deute que té la seva exdona i hi ha proves que ho demostren. Suposadament existeix «una nota simple» que deixa en evidència el presumpte pla de la col·laboradora de Viva la Vida. El seu exmarit podria haver comprat la casa on viu per solucionar una mica la seva situació financera, ja que no passa per un bon moment.

Makoke ha de pagar 6.000 euros mensuals

Makoke, segons publica la revista Lecturas, té moltes despeses que superen els 6.000 euros mensuals: 4.900 d'hipoteca i 1.000 de comunitat. A això cal sumar-hi els diners que inverteixen a portar una vida de luxe: viatges exòtics, roba de marca i cotxes de gamma alta. Ella mateixa ha confessat que volia concursar a Supervivientes 2022 perquè necessitava recuperar-se econòmicament.

Primer pla de Javier Tudela.
Makoke ha solucionat els problemes que tenia amb el seu primer marit | GTRES

Javier Tudela és una persona força discreta i en cap moment ha entrat a confirmar ni desmentir res. Ha estat acusat d'atreviments seriosos i és un dels grans enemics de Kiko Matamoros, que no li perdona el que suposadament va fer. La tertuliana sí que ha passat pàgina i ha confirmat el que molts rumoregen: la seva relació amb l'empresari és molt cordial.

Kike Calleja està convençut que la model li ha demanat ajuda al seu primer exmarit per tirar endavant, encara que ella ho nega. Recordem que és un home poderós i influent, així que no és res estrany pensar que hagués comprat La Finca. Estem parlant d'una casa de luxe que va comprar Matamoros, però que està a nom de la col·laboradora.

Makoke ja ha passat pàgina

L'exdona de Matamoros ha estat acusada de viure per sobre de les seves possibilitats, però la veritat és que mai ha demanat res. Quan ha escoltat la informació de Kike, se la vist tranquil·la, així que sembla que no té res a amagar. Hi ha qui no entén el seu estil de vida, encara que potser hi ha una dada que desconeguem.

Javier Tudela és un home adinerat i influent que, segons les paraules de Kiko Matamoros, ha causat un gran dolor. El problema és que la model té molts enemics, per això ha decidit perdonar i continuar endavant. Ha explicat que si hi ha alguna nota simple que demostri que Tudela ha comprat el seu deute és completament fals.

Anita, filla de la col·laboradora, té un tracte cordial amb el milionari, de fet això és el que l'ha separat del seu pare, Kiko. Hi ha alguna cosa que ningú està explicant, però cada vegada falta menys temps perquè tot surti a la llum.