Fotomuntatge de Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez

Pedro Sánchez podria haver comunicat ja la seva decisió a la seva dona

Pedro Sánchez tindria molt clar què farà pròximament

Pedro Sánchez està centrat a resoldre assumptes importants relacionats amb les energies i, fins i tot, amb la nova llei de l'avortament. La qüestió és que ara està pensant en el futur del seu partit polític. I és que, pel que sembla, ja ha pres una decisió molt important: no es presentarà a les eleccions del 2023.

Segons es rumoreja, ja hauria acordat aquesta determinació. Tant és així que s'ho hauria comunicat a la seva dona i al seu entorn més proper.

Pedro Sánchez pren una decisió

El president del Govern no ha tingut una legislatura gens fàcil. Al contrari, ha hagut de fer front a molts problemes i situacions inesperades. En aquest sentit, els fets que més l'han marcada han estat la pandèmia i la guerra entre Ucraïna i Rússia.

Malgrat tot, alguns diuen que Sánchez ha aconseguit afrontar correctament aquests fets i molts més. Per això, fins i tot a Europa, s'han reconegut en diverses ocasions la feina que ha dut a terme ell i el seu equip. Però, per a d'altres, no ha estat a l'altura i això es veu reflectit en algunes enquestes que s'han fet.

El resultat d'aquestes enquestes és un dels motius pels quals, segons El Español, hauria decidit no presentar-se a les eleccions del 2023. Pel que sembla, no es vol presentar per perdre els citats ni tampoc vol exercir d'oposició en espera d'un nou candidat del PSOE.

Pedro Sánchez s'ha marcat un altre objectiu

L'ara líder socialista, suposadament, té molt clar que no anirà a les urnes per perdre. Tan clar com que el seu objectiu de cara al futur és un altre.

Primer pla de Pedro Sánchez
Pedro Sánchez no voldria presentar-se a les pròximes eleccions per perdre | GTRES

El que pretén, ni més ni menys, és convertir-se en president del Consell Europeu. Un càrrec que, en aquests moments, ocupa Charles Michel, de Bèlgica, i que mantindrà fins a 2024.

En aquest mitjà, el periodista Cristian Campos ha explicat que el polític té diversos aspectes a favor seu per aconseguir aquesta meta. Entre aquests hi ha que Espanya mai ha presidit aquesta institució i que s'ha guanyat molts 'aliats' a Europa. I és que, com hem esmentat, l'han felicitat per la seva gestió.

Pedro Sánchez en una roda de premsa
Pedro Sánchez tindria com a objectiu presidir el Consell Europeu | Europa Press

Encara més, també el beneficia el que durant aquests anys al capdavant d'Espanya ha aconseguit transmetre una bona postura. Estem referint-nos a una imatge de líder que aposta pel diàleg i els pactes entre territoris oposats.

Caldrà esperar per veure si aquests rumors es converteixen en realitat en un futur.