Muntatge Nuria Roca i el seu marit

El secret que Nuria Roca ha revelat, per fi, sobre el seu marit Juan del Val

Nuria Roca revela nous detalls de la seva relació amb Juan del Val

Nuria Roca travessa un moment molt dolç, tant a l'àmbit professional com al personal. La presentadora ha concedit una entrevista a la revista Lecturas, on ha volgut revelar alguns detalls de la seva vida amorosa. Ja fa 24 anys que està al costat de Juan del Val.

El seu matrimoni s'ha vist involucrat en polèmiques i rumors últimament. Unes declaracions d'ella assegurant que mantenien una relació oberta va generar molts comentaris, i ara ho ha volgut aclarir tot.

La història sentimental d'aquesta parella ha estat comentada, entén Roca. Explica que «no hi ha ningú que pugui treure a la llum que jo hagi parlat ni una sola vegada del que faig o deixo de fer a la meva vida privada amb Juan. Ni ho he dit ni ho faré».

Nuria Roca somrient a càmera
Nuria Roca passa per un dels seus millors moments en l'àmbit professional | GTRES

El seu matrimoni va molt bé. Quan se li pregunta si són una parella oberta, ella ho nega amb rotunditat: «És mentida». Tota aquesta polèmica té l'origen en unes declaracions que va fer el 2017.

Revelava que podia sentir-se atreta per altres persones. També recalcava que la relació s'ha de revisar de tant en tant i adaptar-se als nous temps. Ara ha volgut matisar les seves paraules.

«Jo parlo de com entenc una relació. Que ha de madurar, ha d'asseure els seus fonaments, evolucionar i això a molta gent li fa por», afegeix.

Insisteix que «ho pots anomenar parella oberta, parella madura, però jo no explico ni el que faig ni el que deixo de fer». Té clar que si manté una relació oberta qualsevol els podria haver fotografiat amb altres persones.

Nuria Roca fa 22 anys que està casada amb Juan del Val. Tenen tres fills en comú i al llarg del dia passen moltes hores junts, tant a casa com a la feina. Tanmateix, ella dona les claus perquè la relació no es desgasti.

Deixa clar que «no tinc la fórmula de com funcionen les coses», però sí que coneix les claus perquè triomfi l'amor en la seva relació. «Jo només sé el que vull i sé que estic amb la parella que vull perquè m'ho passo bé», destaca.

Incideix que «no només és que ho vulgui, que estimar una parella és força fàcil. També m'agrada, i agradar-se és molt més complicat». Explica que «a mi m'agrada molt la meva parella i tots dos ens agradem molt, ens respectem i ens admirem».

Estan encantats l'un amb l'altre i la química entre ells és evident. Un altre dels aspectes en què repara és que «també riem, i ens agrada fer les coses junts».

Nuria Roca revela secrets de la seva relació

Nuria Roca té clar que Juan del Val és l'home de la seva vida. «Si he de fer un viatge o un sopar, escullo fer-ho amb Juan. El trio a ell perquè m'ho passo bé i ens entenem», assenyala.

Diàriament passen moltes hores junts, sobretot per qüestions de feina. Tanmateix, això no suposa un problema per a la presentadora valenciana, que tracta de treure-li profit a això. Diu que «treballar junts és un avantatge, tot el que m'aporta no m'ho podria aportar ningú».

Els presentadors Núria Roca i Juan del Val a la presentació del llibre 'Candela' durant la 11a edició de Librotea: El Pais, esdeveniment a Madrid el 29 de maig de 2019
Juan de Val i Nuria Roca a un acte | Gtres

Subratlla que és important que cada membre de la parella disposi del seu propi espai. «Jo surto amb les meves amigues, i ell també. Això és necessari per respectar-se, estimar-se i agradar-se», afirma.

Nuria Roca torna a deixar clar que el seu matrimoni amb Juan del Val és un dels més consolidats de la televisió. Són una parella que s'estima i que és feliç.