Muntatge de Xisca Perelló amb Rada Nadal

Rafa Nadal i Xisca Perelló ja han pres una decisió definitiva

Rafa Nadal ha deixat consternat el món de l'esport

Rafa Nadal ja ha pres la decisió més important de la seva carrera. I és que aquest gran esportista del tenis mundial no està travessant per un dels seus millors moments pel que fa a la seva vida professional.

El marit de Xisca Perelló està veient com la seva gran habilitat amb la raqueta està fallant per una lesió que porta arrossegant des de fa un temps.

Primer pla de Rafa Nadal.
Rafa Nadal no pot més amb la seva lesió | CatalunyaDiari

Després de perdre a quarts de final del Mútua Madrid Open contra el seu clar successor, Carlos Alcaraz, Rafa Nadal ha tornat a caure en un altre dels grans tornejos del tenis. El mallorquí no va aconseguir vèncer el canadenc Denis Shapovalov al Roma Open.

Ara, i pocs dies després de celebrar-se l'esdeveniment més important per al tenis mundial, Xisca Perelló s'ha assabentat dels plans del seu marit.

Rafa Nadal posa en alerta el món de l'esport

Rafa Nadal sap que no pot seguir així i, encara que li faci mal, el talentós esportista ja ha pres una decisió en relació amb el tenis.

En una roda de premsa, el marit de Xisca Perelló ha deixat caure que Roland Garros podria ser el comiat de la seva carrera professional. I és que, la lesió crònica del seu peu esquerre, coneguda com a Síndrome de Müller-Weiss, ha tornat a causar-li problemes.

Durant la seva participació al Roma Open, un dels seus tornejos preferits, aquest tenista de 35 anys no va aconseguir la victòria. I, encara que va començar dominant el partit, aviat el peu li va impedir mantenir el ritme.

«És difícil d'entendre el meu dia a dia, no pretenc fer-me la víctima. Tinc el que tinc, demà m'aixecaré fatal perquè no em penso prendre res, visc amb molts inflamatoris perquè si no no puc entrenar», va explicar Rafa Nadal.

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz a la pista
Rafa Nadal se sincera després de la seva derrota contra Carlos Alcaraz | GTRES

«Si no prenc cap inflamatori, vaig coix», va dir el xicot de Xisca Perelló. «Així no es pot seguir per molt de temps», va lamentar el tenista, deixant caure que la seva retirada és molt a prop.

Rafa Nadal va voler deixar clar que ell no està lesionat, sinó que és «un jugador que viu amb una lesió, hi és i el meu dia a dia és complicat. Ho intento, però és difícil per a mi. Molts dies no puc entrenar bé».

No hi ha dubte que aquesta complicada lesió està afectant i molt la seva tècnica. «T'has de moure bé per competir el més bé possible i no puc fer-ho del tot». «Només queda lluitar. Estic trist perquè és un torneig que m'agrada molt i estar fora és una cosa que no m'agrada. Però cal acceptar-ho i seguir endavant», va dir.

Tot i que no només s'està enfrontant a problemes físics. I és que aquesta lesió també li està passant factura psicològicament.

«Arribarà un dia en què el meu cap em digui prou. Jo jugo per ser feliç, però és clar, el dolor et treu la felicitat. El meu problema és que molts dies visc amb massa dolor. Gaudeixo del que faig, però me'n dona molts dies d'infelicitat».

Rafa Nadal no està disposat a rendir-se

Tot i els seus problemes de salut, Rafa Nadal no està disposat que acabin amb la seva carrera. Així que ha decidit mirar cap endavant i centrar-se al seu nou repte: Roland Garros.

Rafa Nadal celebrant la victòria d'un partit
Rafa Nadal no està disposat a llançar la tovallola | GTRES

«Durant una estona he jugat el més bé que he pogut des que he tornat, no deixaré ni de creure ni de lluitar per deixar de generar-me una oportunitat. En això no fallaré, ho faré de la millor manera possible. En cas que hi hagi una remota possibilitat, que estigui preparat per lluitar-la. Això sí que sé fer-ho», ha explicat.

«Mirem cap endavant, el meu cap segueix preparat per assumir el repte. Continuo creient que tindré les meves opcions la setmana que ve. Només he d'aconseguir que els meus peus em permetin jugar. Tinc confiança, he vist coses positives», ha dit el marit de Xisca Perelló.