Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban hauria decidit abandonar 'Sálvame': ja ha escollit nova feina

'Sálvame' està perdent audiència perquè Belén Esteban no ha tornat al programa

Després de protagonitzar un enfrontament amb Jorge Javier Vázquez, Belén Esteban no ha tornat al plató de 'Sálvame'. 

Recordem que la 'princesa del pueblo' va cabrejar-se amb el presentador perquè aquest va ensenyar una fotografia d'ella en què sortia la seva papada. Tot i que Jorge Javier va demanar-li perdó, Belén va amenaçar en ensenyar fotografies comprometedores del presentador i finalment va abandonar el plató entre llàgrimes. Des de llavors, no ha tornat a 'Sálvame' i és possible que no ho torni a fer.

La decisió de Belén Esteban

En un primer moment, Belén Esteban va posar dues condicions a la direcció de 'Sálvame' en cas que volguessin que tornés al programa: no coincidir amb Jorge Javier i que no es preparés cap acte de reconciliació entre ells.

No obstant això, segons informa el diari 'ABC', Belén s'ho ha pensat millor i ha decidit abandonar definitivament el programa. És més, segons exposa aquest mitjà, ja ha triat un nou programa de Telecinco per treballar: 'Viva la vida'. 

Per què aquest nou rumb?

Segons 'ABC', Belén hauria triat 'Viva la vida' perquè el director del programa, Raúl Prieto, és molt amic de la col·laboradora. De fet, Prieto va ser el padrí del seu casament amb Miguel Marcos. De la mateixa manera, també hauria pogut decidir participar en aquest programa perquè només hauria de treballar els caps de setmana. A més, coneix a molts dels col·laboradors que hi treballen, com Kiko Matamoros, Terelu Campos o Carmen Borrego.

Així mateix, en altres mitjans com 'Es la mañana de Federico' de esRadio, s'ha especificat que Telecinco podria tancar 'Sálvame' i donar més importància a 'Viva la vida'. Mentrestant, tots els protagonistes implicats en aquesta història segueixen callats. Caldrà esperar per sortir de dubtes.

Belén té el suport incondicional dels seus fans

Després de l'enfrontament protagonitzat amb Jorge Javier Vázquez, els seguidors de Belén s'han mobilitzat més que mai. Així doncs, han inundat les xarxes socials de missatges de suport. Això sense passar per alt que fins i tot han posat en marxa una improvisada campanya de 'apagón' fins que ella no torni a 'Sálvame'.

  • «Jo, per descomptat, fins que no demanin disculpes a Belén per la humiliació que va rebre per part de Jorge, i que va faltar-li el respecte, no veuré cap programa de Telecinco».
  • «Totes les Belenistas et donem suport. Que se sàpiga que sense tu no veiem 'Sálvame'. I aquí ens tens sempre al teu costat».
  • «No sé si tornarà. Jo mentre ella no surti no veig cap programa».
  • «Belén, tens el suport de molta gent. No et rebaixis al petit dictador. Segueix sent tu mateixa i que ningú et faci callar».
  • «Belén es mereix alguna cosa millor».
  • «Sense ella 'Sálvame' és un avorriment. És la que dona vida. M'agrada perquè és espontània i sincera».