Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

Belén Esteban desobeeix els seus caps per explicar la notícia de la infidelitat

Belén Esteban parla alt i clar tot i les amenaces

Belén Esteban no calla, ningú no la fa callar. Després de passar uns dies de vacances amb la seva família per la costa oest dels Estats Units, la col·laboradora va tornar a la seva cita amb 'Sálvame'. En tornar, ha deixat molt clar que ella parlarà, tot i que la direcció del programa li ha recomanat silenci.

Fa uns dies saltava la notícia. Marta López Álamo, la promesa de Kiko Matamoros, li havia estat infidel mentre ell era a 'Supervivientes'. La posada en escena que va fer el programa per explicar aquesta informació va provocar que Matamoros hagués d'anar a urgències per una pujada de tensió.

Foto de Belén Esteban i Miguel Marcos fent-se un petó a Santa Monica.
Belén Esteban ha tornat de Los Angeles disposada a explicar-ho tot. | Instagram @belenestebanmenendez
 

Eren diversos els col·laboradors els que afirmaven que tenien dades sobre aquesta deslleialtat que podria posar en perill l'enllaç fixat per al mes de juny. Kiko, ja recuperat de l'incident en la seva salut, va comentar els rumors d'infidelitat. «Tinc una fe cega en la meva parella. Em fot perquè veritablement aquestes coses fan mal», es queixava Matamoros.

Belén Esteban, per part seva, ha explicat que coneixia la informació que circulava de Marta López Álamo. Tot i això, no ho va explicar perquè no tenia contrastada la notícia i assenyalava altres col·laboradors de no haver dit el que sabien.

«Em va arribar que Marta s'està veient amb un ex a una zona de Madrid on viu molta gent coneguda, no li vaig donar importància ni vaig veure convenient dir-li-ho a Kiko», explicava. «No m'ho crec», sentenciava la col·laboradora, i s'ha excusat de no explicar-ho a Kiko per no «tenir-lo lligat al 100%».

Pel que fa a la font de què li va arribar la informació, Belén Esteban ha donat alguna pista. «Em va arribar per algú que treballa a Mediaset, però no davant de la càmera ni en aquest programa», ha explicat.

Belén Esteban esclata i retreu el silenci dels seus companys

Belén va denunciar que, mentre amb Miguel Frigenti no hi havia miraments a l'hora de donar informacions relacionades amb la seva vida, no passava el mateix amb Matamoros. Va insinuar que a Kiko se li tenia por i per això callaven. «Gent d'aquí ho sap i l'únic que ha tingut nassos a dir-ho ha estat Belén Esteban», retreia la col·laboradora.

D'altra banda, Kiko Matamoros desafiava la resta de col·laboradors perquè aportessin proves sobre la infidelitat. El col·laborador diu que està tan segur de Marta que, en cas de trobar proves, ell seria qui abandonaria el programa. De moment, només Belén Esteban s'ha atrevit a dir que coneixia la notícia, la resta no s'ha pronunciat.

Imatge de Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Kiko Matamoros defensa que la seva xicota no li ha estat infidel. | Telecinco
 

Belén ha continuat mostrant el seu malestar per com s'està tractant el tema. «Ahir hi havia gent que ho sabia, i avui…», ha deixat caure. «Li tinc molt afecte, però no mentiré i aquí hi ha gent que calla. I ja estic de callar fins al mateix...», concloïa Belén, farta de l'actitud dels seus companys.

El casament, previst per al juny, continua endavant

La parella continua endavant amb els plans de casament aliens a la polèmica que s'ha format. Kiko i Marta continuen compartint missatges d'amor al seu perfil d'Instagram. «El mes que ve fem 4 anys, t'estimo, vida meva, feliç gairebé quart aniversari». La cerimònia nupcial tindrà lloc a la basílica de San Miguel, al cor de la capital.

La núvia ha confirmat que lluirà tres vestits com a mínim, així podrà «abastar tot el que vull». Marta també ha confessat que no està ajudant Kiko amb l'elecció del vestit. «Encara no hem arribat a aquest punt, estem prenent-nos-ho amb calma, crec que massa», afirmava fa unes setmanes.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp