Kiko Hernández amb ulleres

Kiko Hernández ja coneix l'estat real de María Teresa Campos

Kiko Hernández és conscient dels seus actes

Un cop més, Kiko Hernández es veu involucrat juntament amb la seva amiga Belén Rodríguez en un assumpte que molesta, i molt, la família Campos.

A 'Sálvame', Kiko Hernández ha acusat greument un fidel treballador de la família Campos, o almenys així ho pensaven elles. És per això que ara Terelu i Carmen Borrego el tenen en el punt de mira. Sobretot, després d'assabentar-se de l'estat de salut la seva mare.

Kiko Hernández no rectifica i explica què li han dit

Aquestes acusacions van sorgir per unes gravacions que, suposadament, havia fet Gustavo, el xofer i home de confiança de María Teresa Campos. Aquest incident que ell va donar a conèixer s'entremescla amb una confessió sobre un grup de Whatsapp que té ell amb Belén Rodriguez i Gustavo. Segons ell mateix va confessar, fan servir aquest grup per passar mems de Carmen Borrego i així burlar-se del seu aspecte físic.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Kiko Hernández confessa que té un grup amb Belén Rodríguez per enviar-se mems de Carmen Borrego. | CatalunyaDiari

Terelu davant d'això va defensar la seva germana al seu bloc de Lecturas: «Kiko, et demano una cosa. Desitjo que parlis a la meva germana amb més afecte o, almenys, com em parles a mi. Per alçar la veu no som valedors de la veritat o d'allò bo. Moltes vegades, des de la tranquil·litat, un es pot explicar i defensar infinitament millor».

Així mateix, al seu bloc de la revista del cor va explicar què li van semblar aquestes confessions de Kiko Hernández a la seva germana. «Sé que la meva germana no està passant per un bon moment. A la pena ia la preocupació per la meva mare s'hi uneix el dolor infinit per la situació amb el seu fill. Això fa que les reaccions de Carmen estiguin sempre a flor de pell. Per tant, sempre és més fàcil jutjar-la pel fet que ella s'alteri sense tenir en compte el motiu i les circumstàncies que està vivint. I, per cert, tots les sabem. Espero que aquesta setmana sigui més tranquil·la per a tots», finalitza Terelu al seu discurs.

Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.
Terelu Campos demana a Kiko més respecte per a la seva germana, que està patint molt. | Telecinco

Finalment, va aconseguir parlar cara a cara amb Kiko Hernández divendres passat a 'Sálvame' per tractar-ho tot d'una manera més directa. «El més positiu és poder parlar des de la tranquil·litat i el respecte, tal com vaig poder fer amb Kiko Hernández divendres passat. Agraeixo que acceptés la meva invitació per anar a 'Sálvame' el dia que no li corresponia per poder parlar-nos amb respecte. Podem no compartir moltes coses, però això no implica que ens faltem al respecte mai».

Kiko Hernández coneix l'opinió de la mare d'Alejandra Rubio

Així mateix, al seu article Terelu va tornar a fer referència al tema dels àudios de Gustavo. «Una vegada més, vaig explicar que no engegaria res a rodar per unes frases mal dites i doloroses o per uns àudios inapropiats. Amb amor s'havia construït la nostra història amb Gustavo. A la vida s'ha de saber posar fets a la balança i, sobretot, saber perdonar. Jo presumeixo de saber fer-ho, perquè en aquest perdó també hi va la meva felicitat».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp