Foto de Marta Oyarzábal.

La causa de la mort de l'estimada Marta Oyarzábal

Marta Oyarzábal ha mort amb 59 anys

Marta Oyarzábal ha estat una dona molt discreta i potser no gaire coneguda pel gran públic, però es movia a les altes esferes. Encara més, ha estat confident i una de les millors amigues d'una famosa, Isabel Sartorius. I si ara ha passat a ser portada dels mitjans és perquè malauradament ha mort amb 59 anys.

La seva mort ha causat un gran dolor en tots els seus éssers estimats i amics. I és que ha perdut la vida molt jove i en poc temps.

Qui era Marta Oyarzábal?

Marta va veure que fa sis mesos la seva vida va canviar de manera radical, ja que li va ser diagnosticada una malaltia greu. I aquesta se l'ha endut ara, concretament el 22 de gener passat, abans que pogués fer els 60 anys.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Ella era filla de l'ambaixador Antonio Oyarzábal, qui, casualitats de la vida, va portar a Espanya la Clínica MD Anderson Cancer Center d'Houston, i de Beatrice Cabot Lodge.

Aquesta dona pertany a un dels clans més importants dels Estats Units, entre altres coses, per la seva vinculació als Kennedy. Un clan que també era molt conegut a Marbella, on va residir la matriarca fins a la seva mort, cap a l'any 1998.

Marta era la segona dels sis fills que van tenir els seus pares i treballava a la Fundació Telefónica des de feia anys. I, com s'ha donat a conèixer per Vanitatis era una apassionada dels animals, la moda i també l'art.

Foto de la seu de Telefónica.
Marta Oyarzábal treballava a la Fundació Telefónica. | Telefónica
 

Estava soltera i no havia tingut descendència, encara que va mantenir durant força temps una relació sòlida amb Pacho Arango. Amb aquest, que és fill de l'amo de la famosa cadena de restaurants VIPS, va trencar el 2020 i des de llavors no se li havia conegut cap altra relació.

Marta sempre va ser una dona discreta que, malgrat la família que tenia, va voler mantenir la seva vida en la més absoluta privadesa. Per això, és una gran desconeguda per al gran públic. Ha estat ara, després de la seva mort, quan més se n'està parlant d'ella als mitjans.

Marta Oyarzábal ha deixat destrossada amb la seva mort Isabel Sartorius

Oyarzábal mantenia una estretíssima relació i una gran amistat amb Isabel Sartorius, la primera xicota coneguda de Felip VI. Però és que, fins i tot, eren veïnes, vivien porta amb porta.

Pel que sembla, es coneixien des de petites i havien aconseguit establir uns vincles impossibles de trencar. Uns vincles que fins i tot van anar a més quan Isabel es va quedar sola a casa, després que la seva filla Mencía s'independitzés. I és que, des de llavors, compartien molts moments més.

Foto d'Isabel Sartorius passejant sola pel carrer.
Marta Oyarzábal era veïna d'Isabel Sartorius, però també la seva millor amiga. | Europa Press
 

Tan gran era l'amistat que les havia unit que fins i tot Marta i Sartorius el 2006 van decidir fins i tot emprendre un negoci juntes. Així, gràcies al fet que compartien la seva passió per la moda, van optar per posar en marxa una marca de bosses. Això sí, el negoci no els va sortir tan rodó com esperaven i van acabar havent de tancar-lo.

Tot i aquest revés, mai no s'han separat i l'ex de l'ara rei d'Espanya ha estat en un dels principals suports d'Oyarzábal en els últims mesos de la seva vida. Ha estat al seu costat acompanyant-la, sent el seu drap de llàgrimes i també donant-li ànims per seguir endavant malgrat tot.

Per això, s'ha revelat que ara Isabel està destrossada per la mort de la seva amiga. Segons ha publicat Semana, ha estat vista trista i molt seriosa al funeral de Marta. Tant és així que en cap moment ha volgut fer cap declaració sobre el que ha passat.