Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros descobreix la infidelitat que podria anul·lar-ho tot

Kiko Matamoros ha revelat la deslleialtat que qüestiona la seva història d'amor

Kiko Matamoros ha tingut una setmana horrorosa, la qual va començar rebent a 'Sálvame' la notícia sobre una informació que podria paralitzar la seva boda. Això li va provocar una pujada de tensió i va haver d'acudir a l'hospital. Ara, un cop recuperat, ha acudit al plató per revelar que les dades que manegen els companys fan referència a una deslleialtat.

Es tracta d'una infidelitat de la seva noia, Marta López Álamo, que ha estat filtrada a diferents col·laboradors. L'objectiu d'aquesta filtració no és cap altre que fer mal a la parella i evitar que acabin passant per l'altar.

Tot i això, Kiko s'ha mostrat molt ferm i contundent. Té clar qui creu en aquesta història.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Kiko Matamoros parla de la deslleialtat

L'exmarit de Makoke ha tornat a 'Sálvame' després de patir una pujada contundent de tensió. Un cop recuperat, ha explicat que es troba bé, però haurà d'anar novament al metge perquè li controli aquest problema de salut que té.

Més serè, ha confessat el perquè es va posar tan malament en conèixer que es revelaria una informació sobre ell i Marta. Ha manifestat que tot va passar, no per la notícia en si, sinó perquè sabia que li faria mal.

Ha estat aquí quan Kiko Matamoros ha revelat de què era: «La informació neix d'una ment malalta, d'una persona boja d'Instagram. Diu que la meva xicota ha comès una infidelitat estant jo a 'Supervivientes'. Precisament, un dia en què a ella l'operaven el pit, fixa't quantes ganes de cardar tindria. L'home amb què diu que m'hauria estat infidel és amb algú amb qui ella va tenir una relació».

Tot seguit ha explicat com ha abordat aquest espinós assumpte amb la seva promesa: «Quan aquí m'ho diu Alberto, el director, resulta que no vaig recordar que, quan vaig arribar de 'Supervivientes', ella m'ho havia explicat. Ahir, quan arribo a casa i li explico què m'han dit, em va recordar que ja m'ho havia explicat en aquell moment. A més, va intentar ensenyar-me les pantalles de la conversa que havia tingut amb aquesta persona amb qui la relacionaven. I jo li vaig dir que ho deixés».

Kiko Matamoros es mostra ferm

El xicot de Marta López, després d'explicar la notícia que s'havia filtrat als seus companys i que cap no li havia exposat, s'ha mostrat contundent. De fet, ha deixat de manifest la seva postura davant de la suposada deslleialtat:

«Per descomptat que no em crec absolutament res. Tinc fe cega en la meva parella. A més, tinc molt de respecte i consideració per aquesta persona que ha estat a la seva vida. En aquest cas concret, hi ha raons per tenir una relació cordial amb ell i, de fet, la tinc. I no hi ha cap història fosca ni res».

Kiko Matamoros i Marta López Álamo
Kiko Matamoros ha explicat el rumor sobre la infidelitat de la seva xicota. | CatalunyaDiari

Tot seguit, s'ha dirigit a qui ha originat aquesta notícia i li ha dedicat un pet amb la boca i ha afegit: «No n'hi ha més. Em fot perquè aquestes coses fan mal, de debò».

Kiko ha vist que, després de la seva intervenció, Miguel Frigenti ha pres la paraula per dir que ell coneixia la suposada infidelitat. Ha confessat que no hi va dir res perquè no va poder comprovar que fos veritat, però que sí que ho havia parlat amb altres col·laboradors. És més, ha admès que «hi va haver companys que em van dir que era completament veritat».

Unes paraules que han ofès molt Matamoros, que no s'ha quedat callat: «Això és el que no admetré. No ho admetré perquè és absolutament fals. Els que diuen que és veritat, que es juguin el lloc de treball i que vinguin i ho demostrin. Si ho demostren, me'n vaig jo. Si és veritat i són informadors, gent amb criteri, saben com s'hi treballa i la fiabilitat que tenen les fonts, que vinguin aquí amb la prova. Si venen amb la prova, qui se'n va soc jo».