Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban destapa per error què ha de fer per seguir a 'Sálvame'

Belén Esteban, enxampada fent una cosa que la qüestiona professionalment

Belén Esteban és al punt de mira dels espectadors de Sálvame des de fa mesos. Cada cop hi ha més persones que demanen que deixi el programa perquè no ofereix res interessant. A més, per si no n'hi hagués prou, ara Belén Esteban ha estat enxampada en ple directe entretinguda amb un joc al seu telèfon mòbil.

Aquest comportament, per a alguns, és vergonyós i lamentable, així com motiu d'acomiadament. Però, per a altres seguidors del programa, això mateix és el que hauria de fer Belén Esteban cada tarda. Creuen que en silenci aporta més al format.

Belén Esteban, 'caçada'

Belén Esteban fa temps que és objectiu de les crítiques dels espectadors de Sálvame. Són molts els que creuen que està sempre enfadada, amb cara de pocs amics, sense donar informació i contestant als seus companys de males maneres.

Per totes aquestes raons fa setmanes que demanen que arribi el seu final en aquest programa. Consideren que hi ha col·laboradors que hi aporten més que ella i sembla que als seus arguments ara els ha donat la raó el comportament en què ha estat enxampada.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban ha fet una cosa inesperada en directe | Mediaset

Mentre que en ple directe s'estava tractant la nova presumpta infidelitat de Canales Rivera a la seva xicota, Belén Esteban estava pendent d'una altra cosa. Ha estat gravada per la càmera jugant al Candy Crush, situació similar a la que Celia Villalobos va protagonitzar el 2015 en ple debat de l'Estat de la Nació.

Que enxampessin Belén ha provocat les rialles d'alguns dels seus companys, com Laura Fa. Ella el que ha fet ha estat fer cara de circumstància mentre que el director li cridava l'atenció pel que estava fent. Una reprimenda davant la qual ella ha respost dient: «Que ja ho sé».

Belén Esteban, cada vegada més qüestionada

La dona de Miguel Marcos és conscient que l'actitud en què ha estat enxampada no l'afavoreix gens. Sap que és un argument més per als que desitgen que se'n vagi definitivament de Sálvame i així ho ha pogut veure a les xarxes socials, que han ' cremat' després del que ha passat.

Els que consideren que això ha estat la gota que ha fet vessar el got, han deixat missatges molt durs: «Es pensa que encara és l'any 2009 i que fa gràcia. Està acabadíssima» i «Així es guanya el sou, jugant amb el mòbil, bramant i no dient res coherent. S'ho mereix, és una fira aquesta dona».

En aquesta mateixa línia trobem: «Quina feina tan esgotadora. Un gran esforç intel·lectual», «Quina vergonya tenir-la allà, sense aportar res» i «Que ja l'acomiadin, que ja cansa».

Foto de Belén Esteban amb una crossa al plató de Sálvame
Belén Esteban estar sent molt criticada pels espectadors de 'Sálvame' | Mediaset

No es pot oblidar tampoc: «Que li paguin per això i gent molt preparada a casa seva», «Quina vergonya» i «Que fort. S'ho té molt cregut i només fa monòlegs i que ningú opini el contrari i encara menys que la interrompi».

A aquests s'hi uneixen: «Guanyar diners sense fer absolutament res és el que fa molts anys que fa. I després es troba amb el dret de criticar tothom, quina cara».

Altres espectadors consideren també que l'etapa de 'glòria' de Belén ja s'ha acabat i creuen que jugar és el millor que pot fer. Sí, perquè tenen clar que ja no aporta res i que en silenci és millor. Ho han deixat clar amb comentaris com «És per a l'únic que serveix» i «Millor això que que estigui dient ximpleries i posi mala cara a tothom».

De la mateixa manera, n'hi ha que han estat molt més aclaridors si és possible sobre la situació de la col·laboradora. Han afirmat: «Està cremada, no vol ser-hi, però s'hi haurà de quedar fins a acabar el contracte. Si l'acomiaden, li haurien de pagar una milionada».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp