Una familiar que Belén Esteban no pot ni veure torna a trair-la

La col·laboradora de 'Sálvame' es troba molt afectada

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban, durament traïda per la seva exsogra | Telecinco

'Sálvame' ha fet un petit canvi en el seu programa, i és que aquesta setmana anirà desgranant informacions molt compromeses de diferents personatges del panorama nacional que tenen guardades des de fa temps.

L'amenaça de comptar amb informacions fins ara ocultes ha deixat a tots els col·laboradors aterrits, ja que la primera víctima va serLydia Lozano i un ocult polígraf en el qual es revelaven coses sobre el cas Ylenia.

Revelen uns àudios contra la col·laboradora

Doncs bé, el següent objectiu ja té noms i cognoms: es tracta de Belén Esteban. El programa ha mostrat uns àudios de l'àvia de la seva filla, Carmen Bazán, parlant molt malament d'ella quan pensava que no l'estaven gravant.

El programa s'ha deslligat, i no deixarà escapar a ningú. Aquesta agressivitat es deu al fet que l'espai de 'Sálvame Tomate' competeixi amb 'Pasapalabra', una estratègia de Telecincoper encebar els espectadors de 'Sálvame' evitant així que canviïn de canal.

Carmen Bazán carrega contra Belén Esteban

L'àudio que ha mostrat el programa correspon a la data del 25 d'octubre de 2016. En ell, Carmen Bazán, mare de Jesulín, parla malament de Belén Esteban pensant que no li estaven gravant. Al principi sempre s'ha dit que Belén Esteban i la seva exsogra guarden una relació cordial, però vist no sembla que això sigui cert.

Tot ve arran d'unes declaracions que va fer Belén Esteban a 'Sálvame' en les quals assegurava que en els 17 anys que tenia la seva filla, Jesulín mai havia acudit als seus aniversaris ni li havia fet cap regal.

Aquest mateix dia, 'Sálvame' es va posar en contacte amb Carmen Bazán per veure què opinava d'aquest assumpte i, després de no explicar res i quan pensava que havia penjat la trucada, va començar a dir que Belén estava mentint.

«Tu el que vols són diners»

«No sé per què merdes m'han de cridar a mi, el meu fill ha anat a tots els aniversaris. I jo cada vegada que he anat li he ficat en el seu 'monederito' 50 euros o 100 euros, i tinc testimonis», se li sentir dir a Carmen Bazán de fons, ja que ella mateixa pensava que la conversa telefònica havia finalitzat.

«Ella a mi no m'ha regalat res, mai m'han donat res. Tu el que vols són diners, només vols diners, no vols una altra cosa», afirmava l'àvia d'Andrea Janeiro sense saber que estava sent gravada.


Comentaris

envia el comentari