L'actriu Ester Expósito s'acomiada a les xarxes: «Fins sempre»

Ha compartit un emotiu missatge que s'ha fet viral

L'actriu Ester Expósito en una fotografia compatida al seu Instagram
Ester Expósito ha confirmat la notícia que molts rumorejaven | Instagram

Una de les sèries espanyoles que més èxit nacional i internacional ha aconseguit en els últims anys és, sense cap dubte, 'Elite' de Netflix, que explica els avatars d'un grup d'estudiants d'un exclusiu col·legi privat anomenat 'Les Alzines'.

Una de les protagonistes que més ha captivat el públic ha estat Ester Expósito, que dóna vida a l'adinerada Carla 'la marquesa', s'ha convertit en l'actriu espanyola més seguida a Instagram amb més de 22 milions de seguidors.

«Fins sempre, C»

I avui precisament aquesta intèrpret s'ha convertit en notícia. El motiu? Que no estarà a la quarta temporada de l'esmentada ficció. Aquest fet ha propiciat que ella, que té un especial afecte a aquesta producció per tot el que ha suposat en la seva carrera, hagi volgut acomiadar-se de la mateixa i del seu paper per sempre.

Així, ha compartit al seu perfil d'Instagram un vídeo realitzat per un fan amb alguns dels millors moments que ha protagonitzat a 'Élite' i l'ha acompanyat del següent missatge: «Fins sempre, C. Gràcies per acompanyar-nos a les dues en aquest viatge i per tot el temps i talent que dediqueu a fer meravelles com aquesta».

Més de cinc milions de reproduccions ha aconseguit aquest vídeo, sense oblidar els milers de 'm'agrada' que ha aconseguit i els missatges que ha rebut la publicació del seu comiat de la sèrie. En concret, li han deixat comentaris com ara «Et trobarem a faltar», «Sense tu res serà el mateix» o «Jo ja no veuré les noves temporades sense tu».

Diversos personatges deixaran la sèrie

Això sí, cal saber que des Netflix s'ha donat a conèixer el nom d'altres dels actors del 'cast' principal que tampoc estaran en les següents entregues. Ens estem referint a Danna Paola, que donava vida a Lucrecia; a Álvaro Rico, que interpretava a Pol; a Mina El Hammani, que es ficava en la pell de Nadia, i a Jorge López, que donava vida a Valerio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Élite (@elitenetflix) el

Caldrà esperar per veure si, encara que faltin alguns dels seus personatges més atractius, la sèrie torna a aconseguir enlluernar als seus seguidors.


Comentaris

envia el comentari