El pare de Chenoa carrega contra ella després de demanar-li ajuda

La cantant no hi té relació des de petita però ell insisteix i demana ajuda i diners per la seva situació «extrema»

José Carlos Corradini, a l'esquerra, i la cantant Chenoa, a la dreta
El pare biològic de Chenoa carrega contra ella després de demanar-li ajuda | cedida

Chenoa no està passant per un dels seus millors moments després de començar el 2020 amb bones notícies i amb molts projectes que de mica en mica han anat quedant fora de joc. El principal culpable de la seva situació és el famós coronavirus, que ha trastocat el món sencer, però no l'únic.

La cantant havia començat l'any tornant a 'Tu cara me suena', amb una gira de concerts programada i amb data per al seu propi casament, el 14 de juny, amb el metge Miguel Sánchez Alzines. Tot això ha quedat en suspens per la pandèmia, tot i que en principi hauria de recuperar-ho un cop acabada la crisi.

De fet, el programa d'Antena 3 podria tornar a l'octubre amb la seva fase final, i la gira es reprendrà en el moment en què les autoritats sanitàries considerin que és viable reunir tantes persones en espais reduïts. 

A la parada obligada en l'àmbit professional se li ha sumat ara una nova aparició del seu pare biològic, José Carlos Corradini, amb qui no té cap mena de relació des que era petita. En José ha reaparegut amb una entrevista al periodista José Santiago i que recull el diari 'La Razón'.  

El pare de Chenoa li demana ajuda

Fa uns mesos ja va aprofitar la notícia del casament per assegurar que no l'havia convidat i que si feia falta apareixeria disfressat per poder-hi anar, i ara ha carregat contra ella perquè, segons explica, no l'ajuda econòmicament tot i el mal moment que està vivint, en una situació d'extrema pobresa, segons ell. 

«La meva filla Laurita demana ajuda públicament per a les tres-centes mil famílies que a Espanya passen greus dificultats econòmiques per la crisi del coroanvirus, mentre que no se'n recorda del seu pare biològic», ha explicat. «Jo també estic en una situació crítica, però no li importa que em foti. No té perdó», ha afegit.

Aquest episodi se suma als que ja han protagonitzat anteriorment, i potser també acabi en mans dels seus advocats, com fins ara. Cal recordar que Chenoa no ha sabut res del seu pare des que era petita, però quan es va fer famosa per sortir a 'Operación Triunfo', en José va reaparèixer a la seva vida per demanar ajuda econòmica i feina, i també per atacar la mare de la cantant i a la seva pròpia filla, a qui ha criticat fins i tot per les lletres de les seves cançons. 


Comentaris

envia el comentari