Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Actores en una escena de la serie 'La que se avecina'

'La que se avecina' s'estrenarà en exclusiva a Amazon Prime Video

La ficció està a punt d'estrenar la temporada 12 d'una manera molt diferent

Actors en una escena de la sèrie 'La que se avecina'
'La que se avecina' estrenarà la seva temporada 12 el 29 de maig | Telecinco

Una de les sèries espanyoles més longeves i amb els millors registres d'audiència està a punt d'arribar al final. 'La que se avecina' ha marcat un abans i un després en la història de Telecinco, sent una de les seves sèries més vistes, incloent-hi les seves reposicions a FDF.

Amb la temporada 12 gravada gairebé del tot, la sèrie ha anunciat una notícia que ho canviarà tot. Amazon Prime Vídeo acaba d'anunciar que els vuit primers episodis d'aquesta última temporada s'estrenaran en exclusiva a aquesta plataforma.

Serà la primera vegada que Telecinco no emeti en exclusiva aquesta sèrie, que abans de poder-se veure en obert es podrà visionar a la plataforma de pagament d'Amazon Prime Video. L'estrena serà el pròxim divendres 29 de maig, almenys cinc mesos abans de la seva arribada a Telecinco.

El mateix va passar amb 'El Pueblo', que primer es va estrenar a Amazon Prime Vídeo i uns mesos després va aterrar a Telecinco. Aquesta notícia arriba en un moment en què les sèries de televisió estan vivint una transició, ja que la gran majoria s'estan deixant d'emetre en exclusiva en obert. Les plataformes de pagament estan arrasant.

El nou futur de 'La que se avecina'

La ficció va començar l'any 2007 a Telecinco, i malgrat haver patit diversos problemes amb les seves tres primeres temporades, la resta van fer història, recollint dades d'audiència reeixides. 'La que se avecina' no només és una de les sèries més vistes d'Espanya, sinó que també s'ha expandit per tot Europa i Llatinoamèrica. Els més nostàlgics veuran que els  veïns de Montepinar són una reencarnació dels veïns de Desengaño 21, emblemàtic edifici d''Aquí no hay quien viva'.

La revolució televisiva ha fet que per primera vegada en la història 'LQSA' llanci 8 capítols de cop en una plataforma de pagament. Els abonats a Amazon Prime Vídeo estan d'enhorabona, ja que també podran gaudir de les onze temporades anteriors de la comèdia més vista de la televisió espanyola.

'La que se avecina' ja ha gravat els 8 capítols de la temporada 12, i ben aviat gravaran els restants, que presumiblement seran els últims de la sèrie tal com la coneixem. Molt s'ha especulat amb un possible spin-off, ja que el creador de la sèrie assegura que la ficció encara no morirà.