Eva González i Cayetano es posen d'acord quan ningú s'ho esperava

El destre va carregar durament contra el Govern per ignorar el món del toro

Cayetano Rivera i Eva González
Eva González ha aplaudit la crítica de Cayetano cap al Govern | CatalunyaDiari

El món de la tauromàquia segueix generant temes de debat entre la societat. L'última polèmica ha començat arran de la pandèmia del coronavius, per la qual el Govern ha decidit suspendre aquest tipus d'esdeveniments. El destre Cayetano Rivera s'ha mostrat totalment indignat contra el Ministeri de Cultura, i ha publicat un vídeo a través de les xarxes socials on començava dient: «Companys, germans, el Ministeri de Cultura ens ha ignorat, menyspreat, humiliat. Sento i comparteixo aquesta mateixa frustració».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todo a su tiempo

Una publicación compartida de Cayetano Rivera (@cayetanorivera) el

Exigeixen un canvi immediat i radical

«És important que sapigueu que s'ha posat en marxa un pla. Un pla que exigeix un canvi immediat i radical quant al tracte que estem rebent i que ens posa en el lloc que ens correspon per importància cultural, econòmica i social» seguia dient Cayetano, exigint al Govern que es prenguin mesures respecte a la pràctica taurina, una de les poques que encara segueix sense tornar a la normalitat. 

Rivera assegurava que el sector taurí està sent molt pacient a causa de la situació sanitària que s'està vivint, i que a canvi estan rebent discriminació i censura, culminada en un reial decret d'ajudes al sector de la cultura en el qual ni tan sols s'anomena la tauromàquia.

«Us demano la vostra confiança. Doneu-nos fins al 29 de maig. després, jo mateix, seré el primerque surti a reivindicar-se», deia finalment Cayetano, dirigint-se al Govern. 

Reacció d'Eva González

Les paraules de Cayetano Rivera han provocat gran quantitat de reaccions a les xarxes socials. Companys de professió i amics del torero com Alberto López, 'El Juli' o Toñete Catalán han estat alguns dels que li han donat suport públicament.

La reacció que més ha sorprès, però, ha estat la de la seva dona, Eva González. Després dels rumors d'una possible infidelitat per part de Rivera, eren molts els que asseguraven que hi havia hagut una ruptura entre la parella, la qual tampoc s'ha manifestat al respecte. La presentadora ha comentat la publicació del destre amb diverses emoticones d'aplaudiments, mostrant així el seu suport cap a Cayetano. 


Comentaris

envia el comentari