Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban pren una determinació amb la boda més esperada de l'estiu

Belén Esteban podria reaparèixer d'aquí a uns dies

Belén Esteban encara està recuperant-se de l'accident que va patir en ple directe al plató de Sálvame. La de Paracuellos va haver de ser intervinguda després de trencar-se la tíbia i el peroné. Una situació que va provocar una petita depressió en Belén en haver de cancel·lar tots els seus compromisos professionals i personals.

Com ara l'esdeveniment que tindrà lloc prompte. Un esdeveniment que congregarà un gran nombre de cares conegudes de Telecinco i que la princesa del pueblo encara no sap si hi podrà assistir. Es tracta de la boda de Kike Calleja amb Raquel Abad que se celebrarà d'aquí a uns dies.

Belén Esteban pren una decisió sobre la boda de l'any

Fa just una setmana Belén Esteban publicava una foto al compte d'Instagram on celebrava orgullosa els avanços en la recuperació. La col·laboradora, per fi, aconseguia caminar amb l'ajuda d'unes crosses i gràcies a la feina del seu fisioterapeuta.

Un avanç considerable que la feia sentir-se molt orgullosa, allunyant-se així del pessimisme de fa unes quantes setmanes. Belén va travessar uns moments molt complicats després de l'accident i de l'operació.

L'empresària està convençuda que aconseguirà tirar endavant i recuperar la vida que ha hagut de deixar apartada durant uns mesos. No obstant això, encara no se sap si podrà acudir a la boda del seu company Kike Calleja.

El reporter de Sálvame contraurà matrimoni d'aquí a uns quants dies amb Raquel Abad i tot està preparat per a l'enllaç. Espera que Belén pugui fer acte de presència i ja ha parlat amb ella per convèncer-la. «Li fa moltíssima il·lusió venir i jo crec que li pot venir molt bé», revelava al programa vespertí de Telecinco.

Tenint en compte com ha treballat molt en la seva recuperació, la col·laboradora podria acudir a l'enllaç encara que sigui en cadira de rodes. «Tant de bo s'animi i vingui», opinava el reporter. De moment, la tertuliana no s'hi ha pronunciat i caldrà esperar a la boda per saber si, definitivament, decideix assistir-hi.

Belén Esteban lluita per recuperar la seva vida

Ja fa uns quants mesos que la vida de Belén Esteban es va paralitzar. La seva caiguda a Sálvame va fer que tots els seus projectes professionals i personals que tenia programats haguessin de ser ajornats.

Un cop dur per a ella, que ja tenia tota la seva agenda completa. Per no parlar de les vacances al costat de Miguel, les quals ara pengen d'un fil. De la mateixa manera que la boda del seu estimadíssim amic Kike, on desitjava anar per presenciar el moment i compartir-lo amb la resta dels seus companys.

Tot això que està relacionat amb la tasca com a empresària, s'ha quedat ajornat fins a nova ordre. Encara no està recuperada del tot i necessita molt de temps per tornar a caminar i moure's millor.

De fet, la mare d'Andrea Janeiro ha lluitat i s'ha esforçat moltíssim per aconseguir-ho. N'és una prova els avanços que aconseguia fa una setmana aconseguint caminar després de 63 dies sense poder fer-ho.

Al seu costat, el seu inseparable Miguel, la seva filla i la seva mare, que tal com va confessar Belén són «la meva millor medicina». Són moltes les setmanes que porta apartada de la televisió, només comparteix alguna instantània al seu compte d'Instagram.

Potser d'aquí a uns dies la veiem amb el seu millor vestit confirmant la seva invitació al casament del seu amic. Una invitació que alguns companys com Miguel Frigenti, Canales Rivera i Kiko Jiménez no han tingut el plaer de rebre.

▶️ Belén Esteban recibe otro duro varapalo en su peor momento

Tal com va confessar el reporter, aquests no estan convidats a l'enllaç perquè «no tinc una relació propera amb ells». Altres com Chelo García Cortés, Gema López i Laura Fa han declinat la invitació per motius personals.