Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban a plató

Belén Esteban, disposada a fer el pas que l'aproparà a Jesulín

Belén Esteban està disposada a arribar fins on calgui

Belén Esteban està disposada a fer-ho tot per la seva filla. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer el pas definitiu que la pot unir a Jesulín de Ubrique. Tot apunta que aquests dos personatges de l'actualitat social d'Espanya van al darrere del mateix objectiu.

Encara que avui dia la mare d'Andrea Janeiro és una reconeguda col·laboradora de televisió i una empresària d'èxit, això no va ser sempre així. Durant anys, hem vist com Belén Esteban ha explicat als diferents mitjans de comunicació del país alguns dels secrets relacionats amb el seu festeig amb el torero i el tracte que, tant ella com la seva filla, han mantingut amb ell després la seva ruptura.

Tanmateix, des de fa un temps enrere, Belén s'ha guanyat per mèrits propis un lloc tant dins de la pantalla petita com al cor de gran part de l'audiència de Mediaset España. 

Ara, Belén Esteban s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades després de sortir a la llum una inesperada informació de la seva filla, que, segons sembla, li ha permès apropar-se a Jesús Janeiro.

Fotomuntatge de Belén Esteban, Andrea Janeiro i Jesulín
Belén Esteban entén com se sent el seu ex. | Catalunya Diari

Belén Esteban treu les ungles per la seva filla

Fa anys Belén Esteban va prendre la decisió de no parlar de la seva filla, de cap de les maneres, en un plató de televisió o revista del cor. Des que Andrea va complir la majoria d'edat, sempre ha deixat molt clar que no vol pertànyer al món dels pares.

Malgrat ser filla de dues de les cares més perseguides per la premsa social d'Espanya, aquesta jove de 23 anys ha optat per portar una vida discreta i allunyada del focus mediàtic. Tant és així que, més d'una vegada, hem pogut veure Belén Esteban tallar de soca-rel qualsevol conversa en què s'esmentés la seva petita: «Ella no vol sortir a la tele, ni que se'n parli».

Tanmateix, fa uns dies l'anonimat d'Andrea es va veure interromput després de l'última informació que ha publicat la revista Lecturas. Aquesta publicació de capçalera va deixar tots els seus lectors amb la boca oberta en confirmar, a la part baixa de la portada, quina era la nova feina de la filla de Belén Esteban. Segons se'n va poder llegir a les pàgines, la primogènita de Jesulín de Ubrique s'ha traslladat als Estats Units, on estaria exercint com a periodista. 

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro dins d'un cotxe.
Belén Esteban respecta la decisió de la seva filla. | GTRES

Com es podia esperar, aquesta informació no li va agradar gens a Belén Esteban que, després d'esgotar la seva paciència, va anar a les seves xarxes socials per criticar-ho. Tot i que, al cap de pocs minuts, va decidir esborrar el comentari. «Com sempre, la revista Lecturas mentint. Primer, la meva filla no és periodista. Senyor Luis Pliego, un bon periodista dona notícies que són veraces. I una altra coseta més, deixi de parlar d'una persona que és anònima».

Ara, el portal de notícies Informalia s'ha fet ressò de les raons que van portar Belén Esteban a eliminar el contingut d'aquest missatge. Segons han informat des d'aquest mitjà en línia, tot apunta que Belén ha optat per posar l'assumpte a les mans dels seus advocats. «Els ha donat via lliure per interposar una demanda en nom de la seva filla si així ho consideren oportú», els ha assegurat una persona propera a Belén Esteban.

A més, aquest confident ha deixat clar que la tertuliana «està molt farta que des d'aquest mitjà l'ataquin i publiquin informacions contra ella i sobre la seva filla només perquè saben que l'emprenyen».

D'aquesta manera, Belén Esteban ha decidit seguir els passos de Jesulín de Ubrique. Fa un temps tant ell com María José Campanario van decidir interposar una denúncia, en nom de la seva filla, contra Mediaset i Kiko Hernández. Un plet que, per ara, han guanyat. Tot i que Julia Janeiro sí que ha decidit ser un personatge públic a les xarxes socials, el matrimoni va decidir prendre mesures legals contra ells per «un delicte d'intromissió il·legítima en el dret a l'honor, la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!