Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament

María Patiño dona una notícia sobre la ruptura de la parella més polèmica del cor

María Patiño parla amb la protagonista en directe

A María Patiño li ha tocat avui un tema complicat a 'Socialité'. El programa ha demanat declaracions d'una de les exparelles de què es parla més en aquest moment. I és que la darrera notícia que ha saltat pels aires és que no estan casats.

Quan en veritat, ells en tot moment havien dit que sí. A més, tots dos havien compartit fotos d'aquest suposat casament a les xarxes socials. Encara que com se sap ara, per part d'ell, quan va arribar el moment de signar, ella no ho va voler.

Per això, com a tal, no estan casats i ara que la seva ruptura ja és real, ell ha decidit parlar i explicar-ho tot. En efecte, parlem de Christofer i Fani, una de les parelles protagonistes de la primera edició de 'La isla de las tentaciones'.

Imatge de Fani Carbajo i Christofer Guzmán
Fani i Christopher es van fer més coneguts quan van participar en la primera edició de 'La isla de las tentaciones' | Cedida

María Patiño parla amb ella en directe i li adverteix: «T'emprenyaràs encara més»

Una reportera del programa de María Patiño es va acostar fins a casa de Fani per dir-li que tenien un vídeo amb declaracions de Christofer que no la deixaven en bon lloc. Ella va decidir baixar de casa seva i parlar amb 'Socialité' i, en directe, amb María Patiño.

«Quina cara tens Fani...», deia preocupada María Patiño. Ella li responia clara: «No estic bé Maria, no estic bé. Jo contestaré la veritat, com sempre he fet».

A més, María Patiño li va advertir que no li agradarien les paraules del seu ex: «Quan escoltis les últimes declaracions del teu ex, crec que t'emprenyaràs encara més». Al que Fani va contestar que "segurament", ja que ja estava visiblement enfadada abans d'escoltar res.

«Quan sortiem de 'La última tentación' es va embolicar amb Julián. Si estàs quedant de dolenta, és perquè estàs fent coses de dolenta», diu Christofer sobre Estefania.

A més, l'anomena "mentidera" perquè ella assegura que sí que estan casats mentre ell diu que no. I a 'Socialité' ho han aclarit amb l'ajuda de María Patiño atès que Fani estava força nerviosa.

Ell així ho va dir: «Quan va arribar l'hora d'anar a signar no es va voler aixecar del llit». La raó la van explicar tots dos, ella volia separació de béns atès que defensa que «les meves coses són per al meu fill». Tot i això, ell defensava guanys, per la qual cosa mai es van posar d'acord i, per tant, no van signar.

«Som parella de fet», ha reconegut avui Estefania, mentre que María Patiño li demanava que «no estiguis a la defensiva. Aquest casament no es va legalitzar, per tant, el programa va explicar la realitat».

Maria patiño i Fani al programa Socialité
María Patiño parla amb Fani avui en directe a Socialité | Telecinco

Finalment, ella accedia i deia que el casament no estava "finalitzat". Doncs la jutge va quedar pendent de saber què passava amb la separació de béns i després mai no li van tornar a dir res.

María Patiño li ha donat un consell: «Fes la teva vida com vulguis»

Fani estava cansada que la jutgessin per cada petit moviment. Doncs l'última polèmica va venir quan ella va aparèixer en una discoteca on prèviament hi havia Christofer i allà ella es va besar amb el seu nou nuvi.

«Et presentes a què? Ah, fotre. A faltar el respecte, a mi em va fotre», va explicar ell en exclusiva per a 'Socialité'. No obstant això, ella es va defensar explicant que quan va saber que ell era allà no volia anar, però havia d'anar a treballar.

I, finalment, les seves amigues el van convèncer i hi va assistir. Una altra de les polèmiques que quedava sense resoldre en aquesta parella és quan havia començat amb cadascun. I Estefania ho tenia clar: el 12 de febrer el va deixar amb Christofer i al cap de pocs dies va començar amb Fran.

Finalment, Maria Patiño li va voler donar un consell: «Fes la vida com vulguis i com a tu et doni la gana». I així ho farà ella que com sosté, sempre dona la cara.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!