Belén Esteban sorprèn tothom: Es vol reconciliar amb la seva pitjor enemiga

Tots els col·laboradors de 'Sálvame' van al·lucinar amb les seves paraules amables

Belén Esteban al programa 'GH VIP' el 4 de novembre del 2019
Belén Esteban podria estar a punt de fer les paus amb Rosa Benito | GTRES

Amador Mohedano va ser, sens dubte, el convidat estrella del 'Sábado Deluxe' del 7 de març. El germà de Rocío Jurado va analitzar totes les polèmiques de la seva família, sobretot per la participació de Rocío Flores en 'Supervivientes'. Però si per un tema va ser preguntat per la seva ex Rosa Benito

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Mohedano explicava que encara que la separació va ser dolorosa per tots dos, anys després del seu divorci ara mantenen una bona relació i només li va dedicar bones paraules. En canvi, amb qui fa temps que Rosa Benito va trencar totalment és amb Belén Esteban. És per això que van sorprendre a tota la resta de col·laboradors les declaracions que va fer sobre la que va ser una de les seves millors amigues dins el món televisiu. 

Reconciliació a la vista?

I és que Belén Esteban no va tancar la porta a una possible reconciliació recordant que «encara que ara no em parli amb Rosa Benito, amb mi ha estat molt bona persona». 'La princesa del pueblo' afegia que «ella ha patit coses amb mi i jo vaig patir coses amb ella». 

Però és que no només va ser això. Jorge Javier Vázquez i la resta de col·laboradors van quedar bocabadats amb les paraules d'admiració de Belén a qui, tot i ja no ser amigues, considera una dona «molt lleial». «Si jo hagués tingut una tieta que com cunyada hagués cuidat de la meva mare com Rosa va cuidar a Rocío Jurado, jo faria petons on trepitgés la meva tieta. Qui estava amb Rocío Jurado era Rosa Benito. 


Comentaris

envia el comentari