La greu amenaça que pateix la dona d'un jugador del Real Madrid

La jove actriu acostuma a expressar el que pensa al seu perfil d'Instagram

Isco Alarcón en la celebració d'un dels seus gols | Cedida

Les xarxes socials són una boníssima eina per aprendre, compartir i informar a la societat. Ara bé, el seu bon ús és responsabilitat de tots i entendre els seus límits també.

Precisament els límits és el que han sobrepassat alguns usuaris d'Instagram en amenaçar i insultar greument a l'actriu espanyola i parella del jugador del Real Madrid Isco Alarcón, Sara Sálamo. Sara, a més a més de publicar imatges de la seva vida quotidiana, sovint aprofita la seva presència a Instagram per a opinar sobre aspectes com la política.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Unes greus amenaces

En aquest sentit, recentment ha criticat unes paraules del líder de Santiago Abascal (VOX) i la seva opinió no ha agradat a tothom. De fet, l'actriu ha hagut de llegir comentaris com: «A veure què diràs tu de VOX, filla de puta. Per gent com tu aquest país se'n va a la merda, 'pedazo de zorra'».

Tanmateix, a aquest desagradable missatge l'han acompanyat altres com: «Com diguis alguna cosa de VOX mataré el teu fill i al 'gordo' del seu pare». Està clar que aquestes declaracions atempten greument contra la seva integritat i la de la seva família i, per aquest motiu, no es descarta que Sara pugui emprendre accions legals contra els que les han publicat.

No és la primera vegada que rep aquesta mena d'insults

Malgrat aquesta desagradable notícia, l'actriu ha assegurat que no és la primera vegada que rep aquesta mena d'insults, fet que demostra que encara queda molta educació virtual per ensenyar. En aquests casos, quan els insults i les amenaces són tan greus, la llibertat d'expressió puja un graó més i es desvincula del respecte i la tolerància envers els altres.

En uno de mis últimos trabajos, alguien me dijo la frase: “No vamos a entrar en el debate de si las madres debéis trabajar o no” Fue tan sumamente insultante para mí ese comentario, que no pude ni responderle. En ningún momento me dijo “los padres y las madres”. Solo nos citó a nosotras. La maternidad es otro temazo para el feminismo. Y solo me he dado cuenta tras haber parido. Lo cierto es que, en cada etapa de mi vida, me doy cuenta de lo normalizados que tenemos ciertos comportamientos, actitudes o comentarios machistas. Y de lo poco que nos planteamos las cosas en nuestro día día. Por eso el 8M sigue siendo tan imprescindible. Porque aunque en Europa avanzamos poquito a poco, el camino aún es largo. Yo en mi caso lo afronto con esta sonrisa. Sin perder ni un ápice de fuerza y ganas porque todo cambie hacia una sociedad igualitaria. #felizdiadelamujer #8M

Una publicación compartida por Sara Sálamo (@sarasalamo) el


Comentaris

envia el comentari