El coronavirus arriba a Zarzuela: Es compleix el pitjor temor de la reina Letícia

La Família Reial està passant per un complicat moment

La infanta Sofia i la princesa Elionor
Sofia destaca molt més que la seva germana per la seva naturalitat | Cedida

El coronavirus està tenint més impacte del que, en un primer moment, es pensava a Espanya. És tal el pànic de la societat en general que, fins i tot, a Madrid s'han decidit suspendre totes les classes de les escoles per por a un contagi més gran.

De fet, aquesta és la comunitat autònoma amb més nombre de casos i, per aquest motiu, s'ha decidit prendre una important mesura de seguretat. En aquest sentit, és obvi que l'arribada del virus al país ha afectat també a la Familia Reial. De fet, aquest passat cap de setmana saltava la notícia que un adolescent havia donat positiu en coronavirus i que, precisament, era un alumne de l'escola Santa Maria de los Rosales on estudia la princesa Elionor i la Infanta Sofia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La certa normalitat que ha volgut mostrar la Casa Reial

Davant aquesta notícia van saltar totes les alarmes i les incògnites sobre si, finalment, els reis acceptaven que les seves filles anessin a classe malgrat el positiu en el recinte. Després de moltes especulacions, la Casa Reial va decidir que les dues nenes anirien dilluns a les seves respectives classes amb total normalitat.

De fet, es van poder veure imatges de les dues arribant al centre acompanyades per un escolta. Això sí, des de l'escola van deixar clar que tots aquells que volguessin anar a classe havien de fer-ho seguint de forma estricta unes normes d'higiene. Ara bé, la decisió i les mesures preventives van durar poc, ja que finalment la comunitat de Madrid ha decidit suspendre totes les classes.

Un problema més afegit a la seva família

Així doncs, Letícia ha d'ocupar-se aquests dies de les seves filles i d'un problema més afegit a la seva família, ja que està clar que la corona espanyola fa temps que no passa pel seu millor moment.

Caldrà doncs esperar i Letícia i el rei Felip VI hauran de tenir paciència per a conduir aquesta nova situació de la millor manera possible. Cal recordar que la mateixa reina va decidir acudir la setmana passada a un acte de malalties rares, malgrat la preocupació pel coronavirus. Ella, està clar, que aposta per seguir amb la seva rutina amb normalitat.


Comentaris

envia el comentari