Lleig o precaució? Criticat gest de Letícia per evitar el coronavirus

La reina va actuar amb precaució

Letícia en un acte protocolari
El comentat gest de Letícia per evitar el coronavirus | Cedida

Letícia s'ha mantingut fidel a la seva cita amb la Federació Espanyola de Malalties Rares, de la que ella és presidenta. Eren molts els que es preguntaven si la reina cancel·laria l'esdeveniment a causa de la crisi del coronavirus, però segons 'El Español', un treballador de Zarzuela ha contestat de forma contundent: «Cancel·lar-ho? En cap moment. Ni s'ho ha plantejat».

La reina sempre s'ha mostrat entregada als nens que pateixen malalties rares i els seus familiars, fins al punt d'haver anat casa per casa per conèixer de primera mà la situació de cadascun d'ells. No obstant això, en aquesta cita la reina Letícia ha pres certes precaucions.

Va ser durant el passat dijous 5 de març a la seu de BBVA al barri de Las Tablas, a Madrid, on es va celebrar l'esdeveniment de la federació. Fins allà es va desplaçar un bon grup de nens acompanyats dels seus familiars i, després dels actes protocol·laris, va arribar de Letícia d'apropar-se als més petits i conèixer cadascun dels casos.

Mesures per evitar el contagi

Però a causa de la crisi del coronavirus, els petons van ser substituïts per salutacions amb la mà, una recomanació que no va acabar d'agradar a la reina: «No et pensis que a ella li ha agradat la idea. Li encanta aquest acte i estar amb ells», afirmen des de Zarzuela.

En qualsevol cas, sembla que les mesures per evitar el contagi s'haurien d'aplicar per als més petits: «No és perque li encomanin a la reina el coronavirus. És que imagina't que ella és portadora i encara no ho sap, i li encomana a un dels nens. Tots ells tenen algun tipus de malaltia, aquest és un risc que no s'ha d'assumir», matisen des de Casa Reial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari