Ava Salazar es converteix en model de Zara amb 10 anys

Zara crea polèmica fitxant la filla d'una coneguda actriu pel seu catàleg infantil

Amb només 10 anys és la nova cara visible de la firma d'Inditext

Comença a ser habitual veure fills de famosos en les campanyes publicitàries de Zara, com quan fa uns mesos vam poder veure el fill de la xef Samantha Vallejo-Nágeraapareixent en un catàleg de la firma d’Inditext, convertint-se així en una campanya històrica al tenir com a model un nen amb Síndrome de Down.  Tot això, la decisió d'utilitzar fills de famosos que són encara tan petits no està exempta de polèmica, i són molts els que consideren que no és el més adequat.

La filla de Paz Vega, nou model de Zara

Ara, Zara ha presentat el seu nou catàleg de la col·lecció per nens d’aquesta temporada on ha sorprès la presència de la filla de deu anys de la famosa actriu Paz Vega, Ava Salazar, que d’aquesta manera s’ha convertit en la nova cara visible de la firma d’Inditext.

 

 

La filla de  Paz Vega i Orson Salazar  demostra d’aquesta manera que se sent còmode davant de les càmeres posant com a  model, encara que han estat poques les vegades que l’hem vist en públic, ja que els seus pares valoren molt la seva privacitat.

Ava Salazar  protagonitza així la nova col·lecció de texans de Zara kids ‘New view of denim’, un primer pas en el món de la moda que significa un salt mediàtic important per la nena, i més tenint en compte que només té 10 anys. Tot i la seva edat, la filla de Paz Vega sembla que començaria a mostrar les seves pròpies intencions i desitjos de cara el seu futur laboral, volent dedicar-se al món de la interpretació i el modelatge.