Fernando López Miras, president de Múrcia, anuncia un gir en la seva vida sentimental

Serà una de les bodes més importants del panorama polític

Fernando López Miras, president de la regió de Múrcia
Fernando López Miras deixarà de ser solter ben aviat | Xarxes socials

Sembla que el 2020 serà un any farcit de bodes de grans personalitats d'àmbits molt diversos, personatges que no esperaríem trobar mai a les portades de la premsa del cor. L'últim en sumar-se a aquesta tendència ha estat Fernando López Miras, el president de la Regió de Múrcia que contraurà matrimoni amb Cristina Quijada Payá.

El polític ha decidit fer el pas en la seva relació i deixarà enrere la seva etapa de solter per comprometre's amb una jove fisioterapeuta nascuda a Cieza. La notícia transcendia el passat diumenge, quan Fernando va acudir a un acte del Crist de l'Agonia a la Basílica de l'Assumpció d'aquesta mateixa localitat.

La presència del president murcià va sorprendre molts dels presents, donat que l'interès de Fernando era més personal que professional. En aquest sentit, la Setmana Santa de Cieza té el privilegi de ser d'Interès Turístic Nacional, amb vistes a ser proclamada d'Interès Turístic Internacional.

El mateix Miras era l'encarregat de confirmar la seva assistència a través de les xarxes socials, confirmant que l'acte tindria lloc a la capella de la Pietat, un dels llocs que podria esdevenir l'escollit per la parella per donar-se el «sí, vull», informen a 'Esdiario'.

D'aquesta manera, la Basílica podria ser el lloc perfecte per veure grans personalitats polítiques del Partit Popular, alguns d'ells testimonis a la boda. El suport de López Miras a la germandat de Cieza és deu al fet que la seva xicota i futura muller, Cristina, és confrare. Que el polític assistís a aquest acte només confirma el compromís sentimental de la parella.


Comentaris

envia el comentari