Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, farta: enfonsa Anabel Pantoja en directe

La neboda d'Isabel Pantoja està descarregant la seva ira contra els que han sigut els seus companys i amics

Anabel Pantoja ha passat de ser una de les col·laboradores de 'Sálvame' més carismàtiques i més estimada pels seus companys i l'audiència, a ser una persona altiva i que té fins i tot problemes per relacionar-se amb alguns dels seus companys de programa, alguns d'ells amics seus i que ara admeten que no saben com tractar-la.

Tots parteixen de la base que Anabel té un paper molt complicat, ja que ha de mullar-se públicament sobre la polèmica de la seva família, sense tenir gairebé contacte amb els protagonistes, i posicionar-se amb alguns assumptes que no coneix del tot, però que per la pressió del programa, ha de tractar per poder seguir treballant en el format de Telecinco.

Divendres passat, Anabel va dir públicament que abandonaria  el programa, una decisió que semblava irrevocable, però que, segons sembla, aquest cap de setmana s'ho ha repensat i avui ha tornat a fer una de les seves connexions per seguir tractant totes les novetats del 'Cantora place'.

Encara que la jove ha decidit seguir per un temps més en el programa, la seva relació amb els companys no està en el seu millor moment. Encara que Belén Esteban segueix liderant la veu dels que la defensen en el programa, cada vegada li resulta més complicat defensar l'ombra d'Anabel Pantoja, ja que les seves sortides de to i la seva prepotència impedeixen oferir un discurs en el qual ella surti victoriosa.

En el primer tram del programa s'ha parlat del paper de la jove en tot aquest cas, i Kiko Matamoros s'ha referit a la seva companya com una «perdedora nata», cosa que no ha volgut deixar passar Belén Esteban i que l'ha defensat dient que se li estava carregant una pressió a Anabel que no li correspon per a res.

El que no sabia Belén Esteban és que aquesta defensa que estava fent de la seva amiga més tard se li giraria i seria la mateixa Anabel qui acabés carregant contra ella, deixant-la en una situació d'indefensió que és molt difícil d'explicar si es tracta d'una amistat tan propera com la que hi ha entre elles.

Belén Esteban recrimina les formes a Anabel Pantoja

El nivell de tensió d'Anabel Pantoja és tant que ja no discrimina entre els que són els seus amics i els que no. Això ha fet que li hagi aixecat el to de veu a la seva amiga, que ha acabat amb una Belén Esteban sortint de plató i demanant-li a la seva amiga que baixés el to perquè estava molt pujada. La col·laboradora ja no atén a raons i ataca contra tots, encara que aquests vulguin ajudar i reforçar el seu discurs.

Gema López ha afirmat que Anabel Pantoja fa servir un mètode que consisteix a aprofitar-se de la confiança de les seves companyes, explicant coses i que després aquestes informacions no les treuen a la llum pel respecte i afecte que li tenen. Un detall que va en contra de la feina de les col·laboradores i que, a més, no és recompensat amb l'afecte de la neboda d'Isabel Pantoja.

Sigui com sigui, Belén Esteban està farta de les sortides de to d'Anabel Pantoja i la relació entre ambdues està més deteriorada que mai. El futur de la jove en el programa sembla que no seguirà lligat en aquest, ja que ara no té en contra a alguns dels directors, sinó que ara ella mateixa amplia la llista d'enemics i fica a dins molts dels companys que fins ara remaven a favor seu.

Anabel està cansada i ja no sap com defensar la seva família davant aquesta situació tan inversemblant. Ella mateixa no sap com enfocar aquesta defensa i a conseqüència d'això acaba perdent el control, posant-la en una situació molt complicada i que podria fer que perdés el seu lloc de treball a la televisió.