YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Enrique Ponce i Ana Soria anuncien per sorpresa que augmenten la familia

La parella no para de consolidar la seva relació amb petits i grans passos, però el d'ara significa tot un compromís

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
Ana Soria i Enrique Ponce augmenten la família | Twitter (@lecturas)

Enrique Ponce i Ana Soria segueixen fent passos de gegant en la seva relació. La parella d'enamorats, que recentment ha complert un any des de l'inici de la seva relació, demostra un cop més que estan disposats a unir encara més els llaços entre ells després de les múltiples mostres d'afecte que es dediquen habitualment en xarxes socials. I és que han pres la decisió d'augmentar la família. I no, no es tracta d'un nadó en camí (que nosaltres sapiguem), sinó que han decidit adquirir un gosset.

 

Sens dubte, és aquesta mena de passos els que fa una parella quan no vol tenir fills (de moment), però vol compartir la seva felicitat amb la seva parella en forma d'una coseta molt tendra i personal, que els uneixi durant molts anys i els doni moments inoblidables. Ha estat la jove d'Almeria, Ana Soria, l'encarregada de presentar al nou membre de la família en xarxes socials, mitjançant dues instantànies a 'stories'.

 

Amb un«Benvingut Ney»i un cor, anunciava la felicitat que els portava aquest petit gosset que han acollit segur que amb tot el seu amor. La veritat és que el cadellet és la mar de maco i ha enamorat de seguida a tots els seus seguidors, que s'han mostrat encantats amb aquest nou membre a la parella.

Nova casa, nous llaços

Aquest fet esdevé un pas més en la relació d'aquesta curiosa parella, que podria qualificar-se com la parella de l'any, i que recentment decidien anar-se'n a viure junts i estrenar un habitatge a Almeria, terra natal d'Ana Soria. Es tracta d'un àtic de luxe de 100 metres quadrats amb vistes a la mar en una urbanització amb zona comunitària amb piscina, cataracta, Spa, sala de cinema, pista de pàdel, gimnàs i jardins.

 

A més, la jove estudiant de Dret de 22 anys ha decidit traslladar el seu expedient acadèmic de la Universitat de Granada a la Universitat d'Almeria, on segueix amb l'últim curs dels seus estudis. Uns passos en la seva relació que s'han donat a una velocitat de vertigen donat la rapidesa en què va succeir l'anunci del seu festeig i el de la consegüent ruptura del matrimoni de dues dècades format pel torero i Paloma Cuevas.

El torero segueix sense signar el divorci

Tot i que el divorci entre la ja exparella es va proposar a l'estiu en saltar la relació entre el torero i la jove a la llum, Enrique Ponce avui dia, no ha signat encara els papers del divorci. Una cosa que ha sorprès i molt al seu entorn, ja que de tots és sabut les seves ganes de tancar per sempre la seva relació amb Paloma Cuevas i casar-se amb el seu nou amor Ana Soria.

 

Respecte d'això, i després de moltes setmanes sense saber el per què de tal impediment, ara s'ha revelat què podria estar darrere de la negativa del torero a signar definitivament el divorci. Ha estat a la crònica rosa del programa radiofònic 'La mañana de Federico', on la periodista Beatriz Cortázar ha confirmat el perquè de la tardança, i és que es tractaria d'una qüestió de diners en la qual no es posen d'acord.

 

«Per primera vegada em diuen que cal renegociar punts que ell no vol. Ha costat, però ja es diu», ha revelat. Per la seva banda, Federico Jiménez ha afegit: «Hi ha diners pel mig i amb els diners es negocia, no se signa. I més si hi ha fora». Llavors sembla, que el punt problemàtic no estaria en la custòdia de les seves filles, amb la qual sí que estarien d'acord (la mare tindrà la custòdia de les nenes), sinó en un tema econòmic que fins ara no havia sortit a la llum, ja que sempre s'havia dit que entre tots dos regnava la bona harmonia i les ganes de no enfrontament.


Comentaris

envia el comentari