Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Telecinco, condemnada a pagar per una frase de Belén Esteban

Fonsi Nieto guanya una batalla judicial contra Telecinco per unes declaracions que va fer Belén Esteban

Ja fa anys que Belén Esteban és una de les grans estrelles de Telecinco. És evident que la col·laboradora de 'Sálvame' ha protagonitzat molts titulars pels seus conflictes amb Jesulín de Ubrique, les polèmiques amb María José Campanario i la guerra contra Toñi Sanchís, entre d'altres.

Belén Esteban ja no genera audiència

No obstant això, sembla que en els últims anys Belén Esteban ja no genera tanta audiència. En primer lloc perquè la col·laboradora de 'Sálvame' ha decidit no parlar de la seva vida privada en televisió, la qual cosa generava molta audiència i omplia pàgines de les revistes del cor.

La col·laboradora ha demanat en múltiples ocasions que es respecti la intimitat de la seva família, especialment del seu marit, Miguel Marcos, i la seva filla Andrea Janeiro. De fet, Belén no vol parlar de Jesúlin de Ubrique ni de la seva família. Des de llavors, el triomf de Belén Esteban és cosa del passat i l'interès mediàtic que genera és mínim.

Telecinco paga una multa de 6.000 euros 

Ara, la col·laboradora es limita a assistir com a col·laboradora a 'Sálvame' tres vegades per setmana, on s'embutxaca, aproximadament, 1.400 euros per cada programa. A més dels diners que guanya, resulta que Telecinco ha de pagar les polèmiques de Belén Esteban.

L'última polèmica que va portar a Telecinco als jutjats té relació amb unes declaracions que va fer Belén Esteban sobre el fill d'Alba Carrillo i Fonsi Nieto. Divendres passat, Carlota Corredera va haver d'interrompre l'emissió del programa per llegir una sentència contra el grup de comunicació Mediaset després d'haver estat condemnat per intromissió il·legítima a l'honor de Fonsi Nieto. 

Així doncs, segons la sentència, que també va ser llegida a 'Viva la vida' i a 'Socialité', es condemna a la cadena a pagar una multa de 6.000 euros i a eliminar d'Internet la informació denunciada en la sentència.

Fonsi Nieto demanda a Telecinco per unes paraules de Belén Esteban

Molts seguidors de Telecinco s'han preguntat si Alba Carrillo, també col·laboradora de la cadena, seria la culpable de la demanda presentada. Per aquesta raó, la model ha decidit desvincular-se de la sentència, assegurant que va ser Fonsi Nieto qui va presentar la demanda en contra de Belén Esteban.

És per això que Alba Carrillo ha publicat un vídeo en les seves xarxes socials deixant molt clar que ella no té res a veure. «La decisió és perquè la senyora Belén Esteban va dir en un moment donat una barbaritat sobre el meu fill. Fonsi Nieto va decidir demanar i ha guanyat, punt final. No té res a veure amb mi, d'acord? Si us plau, no insulteu i no digueu barbaritats perquè no sabeu res. Gràcies», ha demanat la model.

«Vull aclarir una cosa perquè m'està escrivint molta gent insultant-me i estic al·lucinant. La demanda que han llegit a Mediaset, no té res a veure amb Fonsi Nieto ni amb mi. No és un problema de 'Supervivientes', estem fenomenal», ha assenyalat Alba Carrillo. D'aquesta manera, la model ha volgut eliminar qualsevol rumor que hi pugui haver sobre la seva relació amb Fonsi Nieto.

Després d'un divorci conflictiu, l'exparella ha aconseguit posar-se d'acord per gestionar la custòdia del seu fill i des de fa un temps mantenen una bona relació d'amistat.