Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

Belén Esteban oculta la seva malaltia per a poder sopar la nit de Nadal

Belén Esteban ha revelat el seu gran secret

Belén Esteban fa molt de temps que no parla de Jesulín perquè la seva vida és molt més interessant que la del torero. Sempre ha donat visibilitat a la diabetis, un mal que pateix des de fa anys i que condiciona els seus hàbits alimentaris. Tot i això, ha descobert una forma per enganyar el seu problema de salut i passar la nit de Nadal més relaxada.

Belén Esteban, segons informa el diari La Razón, té instal·lat un aparell que l'avisa abans de tenir un problema seriós. Ella mateixa ha parlat del tema amb total naturalitat perquè sap que pot ajudar moltes persones que pateixin el mateix mal. «Al meu programa em diuen rient que és com si portés dins un Tamagochi perquè la bomba xiula quan tinc el sucre alta o baix».

Foto d'Andrea Janeiro i Belén Estebal pel carrer
Belén Esteban sempre protegeix els seus | GTRES

Belén passarà les festes amb el seu marit i amb la seva filla, celebrarà un sopar a casa seva a Paracuellos i en gaudirà més que ningú. Gràcies al seu 'Tamagochi' pot menjar dolços, que li encanten, però sempre amb compte i evitant els excessos. No és la primera vegada que té un ensurt. De fet, un el va portar a conèixer Miguel Marcos, l'home de la seva vida.

Belén va estar un temps apartada de la televisió perquè tenia problemes i necessitava rehabilitar-se abans de continuar amb la seva carrera. Durant els mesos que va estar fora de Telecinco li va baixar el sucre bruscament i va haver de trucar a una ambulància. El destí va voler que la conduís Miguel, un noi llavors anònim que no va trigar a robar-li el cor.

Esteban va anar a poc a poc perquè sempre ha tingut en compte que era una dona molt famosa, però no va poder posar límits a l'amor. De seguida, Miguel es va instal·lar al seu domicili i va conèixer la seva filla, que està encantada de veure la seva mare tan feliç. Quant a la seva filla, hi ha la possibilitat que Andrea Janeiro visqui fora d'Espanya, almenys això és el que es dedueix a l'Instagram de la col·laboradora.

Belén Esteban va destapar un secret per error

Belén prefereix no parlar de la seva filla a Telecinco perquè ella els ho ha prohibit: vol ser anònima i que ningú sàpiga qui és. Però, la seva mare n'està molt orgullosa. Per això, va publicar una foto que deixava en evidència el seu futur. La imatge que va compartir Esteban demostra que la seva filla ha començat una vida lluny d'Espanya que va començar quan va fer 18 anys.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban està feliçment casada amb Miguel Marcos | Catalunya Diari

Esteban soparà amb Andreita la nit de Nadal i també reunirà els seus dos germans, amb qui té una fantàstica relació. Miguel Marcos també ocuparà una part important en la celebració, i és que mai ha tingut cap diferència amb la seva família política. És una sort que es portin tan bé perquè la col·laboradora passa molt de temps envoltada dels seus.

L'ex de Jesulín és molt responsable i té força controlada la seva diabetis, ja que se sotmet a revisions cada cert temps. Sap que és important mantenir-se ferma perquè qualsevol error li podria costar un gran disgust. Així, doncs, controla la seva dieta. Per això, els últims mesos ha baixat de pes i està més estilitzada, tot i que també hi interfereix l'estrès laboral.

Belén Esteban deixarà la televisió en un futur

Belén té clar que el seu futur és lluny de Telecinco, però encara li queda un llarg camí per recórrer. Ha concedit una entrevista a Pronto i ha revelat que deixarà Sálvame quan el programa s'acabi. No té intenció d'anar-se'n abans i creu que després podria col·laborar de manera esporàdica en algun espai, però res fix.

Esteban ha creat una empresa d'alimentació i el seu negoci funciona perfectament. Cada vegada té més productes al mercat i està a punt de llançar-ne un de nou. De moment, no ha dit de què es tracta perquè està preparant la promoció i els últims detalls.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp