Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban a plató

Belén Esteban envia un contundent missatge a Isabel Díaz Ayuso

Belén Esteban sap que la política no ho ha fet bé

Belén Esteban s'ha mostrat molt contundent amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Després de l'última mesura social que ha pres, Belén no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'enviar-li un missatge.

No hi ha cap dubte que Belén ha sabut com reinventar-se amb el pas dels anys. Tot i que els seus inicis dins de la pantalla petita van estar marcats per les seves diferències amb el pare de la seva filla, aviat es va convertir en una de les cares més importants de Telecinco.

Tanmateix, la seva popularitat no se centra només en les seves intervencions a Sálvame. A més, Belén Esteban ha aconseguit aixecar tot un imperi dins de la indústria alimentària. Gràcies al seu bon ull per als negocis, la col·laboradora de televisió ha aconseguit fer-se d'or amb la seva línia de productes, Sabores de la Esteban. Hi pots trobar des de les seves famoses patates fregides fins a gaspatxos o cremes.

Encara que al seu negoci fora de Mediaset España no li va gens malament, Belén Esteban ja ha començat a patir les conseqüències de la guerra d'Ucraïna. Durant una entrevista per al diari ABC, la tertuliana ha explicat les mesures que ha hagut de prendre perquè el seu negoci es vegi afectat mínimament. «Hem hagut d'apujar una mica els preus, però el mínim. Fa deu mesos que notem les conseqüències de la guerra i hem d'estar a sobre de tot, cada superfície és un món, hi ha molta feina, però jo ho faig encantada», ha assegurat la televisiva.

Imatge d'Isabel Díaz Ayuso durant un míting de campanya
La presidenta de Madrid ha rebut una dura crítica de Belén Esteban. | GTRES

Això sí, on realment ha notat una pujada dels preus ha estat a la factura de la llum de la fàbrica i del material per poder fabricar les etiquetes, ja que, a conseqüència de la vaga de transportistes, no arribaven. «Suport als transportistes a la vaga, però al final ho paguem sempre els mateixos», es queixa Belén Esteban mentre deixava veure com és de complicat portar un negoci.

Allò que veritablement ha cridat l'atenció d'aquesta entrevista han estat les dures paraules que Belén ha dedicat a Isabel Díaz Ayuso. Malgrat la bona gestió que, segons ella, està fent dins de la Comunitat de Madrid, el seu últim moviment polític no ha agradat gens a la col·laboradora.

Belén Esteban molt enfadada amb Ayuso

Belén Esteban no ha tingut cap problema a mostrar el seu rebuig davant de l'última mesura social que s'ha pres des del govern de la Comunitat de Madrid

Després d'assegurar que la seva expansió es va veure afectada després de la caiguda que va patir fa uns mesos, que la va obligar a passar pel quiròfan, Belén ha confirmat a Sálvameque, després de conquistar Dubai, té previst fer un viatge de negocis a París al mes de març.

En parlar dels problemes mèdics, Belén Esteban no ha pogut passar per alt la mala gestió que s'està fent a Madrid de la sanitat pública. «S'han d'arreglar tantes coses, n'estic molt farta dels polítics, que es barallin entre ells i no facin coses bones per la ciutadania», ha començat explicant la televisiva.

Precisament en aquest moment la col·laboradora ha aprofitat l'ocasió per enviar-li un missatge contundent a la presidenta de Madrid: «A mi Ayuso m'agrada molt, però això que ha fet amb la sanitat pública em sembla espantós. Abans tothom aplaudia els sanitaris i ara haurien d'anar a veure un ambulatori de barri. Tots paguem la Seguretat Social i haurien de tenir-ho més en compte».