Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla lateral de Bernardo Pantoja

Mor Bernardo Pantoja, pare d'Anabel Pantoja, amb 69 anys

Bernardo Pantoja mor després d'una llarga lluita contra la malaltia

Anabel Pantoja s'ha endut un dels pitjors cops de la seva vida, i és que el seu pare, Bernardo Pantoja, acaba de morir als 69 anys. Feia temps que el germà d'Isabel Pantoja lidiava amb problemes de salut, derivats sobretot d'una diabetis que se li ha anat agreujant amb el pas del temps. De fet, vivia els seus moments més angoixosos el passat 2017, quan li havien d'amputar un peu a causa de la malaltia.

«Gràcies a Déu ha sortit tot bé. Estem tots molt preocupats, la recuperació és el que hem d'anar veient. És molt difícil per a mi parlar-ne», deia Anabel llavors.

De fet, aquests últims mesos era ingressat en nombroses ocasions, cosa que tenia la jove molt angoixada. Anabel ha intentat estar al costat del seu pare en tot moment, demostrant el gran afecte que té.

La seva filla i la seva dona no s'han separat mai d'ell

Tot i ser una figura pública, Anabel intentava protegir-lo en tot moment, encara que també feia front a dolorosos comentaris sobre això. «Cada vegada que vaig a Sevilla no he d'anunciar que hi vaig, sé de l'estat», assegurava molesta. La que tampoc ha abandonat mai Bernardo ha estat Junco, la seva dona, amb qui contreia matrimoni el 2018.

I malgrat els menyspreus que ha patit per part de la resta de la família, ha demostrat ser una gran companya per a la Pantoja en els darrers moments. Les alarmes saltaven fa tot just unes hores, quan tots els membres, inclosos Isabel i Agustín Pantoja s'han assabentat de l'empitjorament de Bernardo.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
Bernardo Pantoja i la seva parella, Junco, amb qui fa anys que estan casats | GTRES

«En les últimes hores, l'estat de salut del germà d'Isabel Pantoja ha empitjorat fins al punt que els que estan dia i nit al seu costat han decidit avisar Anabel Pantoja perquè podrien ser els darrers moments de pare i filla junts», assenyalaven. Ara, Anabel ha d'acomiadar una de les persones més importants de la seva vida.

Membres de la família ja s'han desplaçat a Sevilla

El pare d'Anabel Pantoja ha viscut les últimes hores al costat dels seus éssers més estimats. Aquest dijous Telecincoconfirmava que Bernardo ha estat acompanyat de la seva filla Anabel i de la seva germana Isabel, que ha sortit de Cantora per acomiadar-se'n. La cantant s'ha desplaçat fins a Sevilla, on estava ingressat Bernardo Pantoja i ha estat amb ell fins al moment de la seva defunció.

De Kiko Rivera encara no se sap res, però tot fa pensar que el germà d'Isa ho deixarà tot per estar al costat de la seva cosina Anabel. Cal tenir en compte que la família de Bernardo Pantoja ja havia mostrat les últimes setmanes i dies que alguna cosa anava especialment malament.

La visita d'Isabel Pantoja a l'Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla aquest dijous, vint-i-quatre de novembre ja deixava clar que Bernardo podria estar vivint els seus últims compassos amb vida. Que descansi en pau.