Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, disposada a trucar a la seva filla després de conèixer el seu estat

Rocío Carrasco està preocupada per l'estat de la seva filla

La relació entre Rocío Carrasco i la seva filla, Rocío Flores, ha estat nul·la des de fa deu anys. I tot pels diferents problemes que les enfronten, com la relació de Rocío amb Fidel i el que ha passat en el matrimoni entre Carrasco i Antonio David.

Sent dues dones que, a banda de ser família, són personatges públics i la seva vida està constantment al punt de mira dels mitjans, els periodistes busquen sempre alguna reacció per part de la filla o la neta de Rocío Jurado quan se'ls informa sobre alguna cosa que té relació amb elles.

No solen aconseguir cap rebot quan les entrevisten, ja que, normalment, les indirectes entre Rocíito o Flores les fan elles a les seves xarxes socials.

La filla de Rocío Carrasco va a urgències

Rocío Flores ha estat uns dies absent a les xarxes socials, o més que absent, no tan activa com ho sol ser. Ella ha explicat que fa uns dies que està malalta, té marejos, es troba molt malament i no ho està passant gens bé.

Abans-d'ahir, la neta de Rocío Jurado va pujar una història a Instagram que diu el següent: «La història dels meus marejos l'explicaré en un altre moment que em trobi una mica millor i, a la pregunta de si em trobo millor: la veritat és que no».

«Crec que he caigut, tinc molt de fred i m'he dutxat amb aigua molt calenta. Volia anar a dormir aviat, però és impossible. Bona nit i moltes gràcies als que m'heu escrit», deia.

Podem donar per fet per les seves paraules que la filla de Rocío Carrasco ja està acostumada que li passin aquests episodis en què se sent marejada i no es pugui ni aixecar del llit.

Després de cancel·lar els plans que tenia amb els seus germans més petits, Rocío va pujar una story a Instagram on anunciava que se n'aniria a urgències.

«Bon dia / bona tarda. Ahir vaig estar molt desconnectada i tinc un munt de missatges preguntant-me que com em trobo. La veritat és que em trobo fatal, avui ja no puc empassar-me res. Així que em vestiré i aniré a l'hospital perquè em vegin», va dir en una story que va pujar ahir a la tarda a Instagram.

Captura d'una story de Rocío Flores.
Story que va pujar la filla de Rocío Carrasco. | Instagram (@rotrece)
 

Per descomptat, quan va deixar de sentir-se només marejada, una cosa usual per a ella, i va començar a trobar-se pitjor, va prendre una decisió. Va decidir anar fins a l'hospital per conèixer el seu diagnòstic.

Rocío Flores
La filla de Rocío Carrasco va anar a urgències perquè no es trobava bé. | GTRES
 

Després de quatre hores d'espera, Rocío Flores va poder obtenir una explicació del que li passava. Va pujar una story en què es veia que té amigdalitis, que són les angines comunes. Ha d'estar en repòs, tres dies menjant líquids ni molt freds ni molt calents i tractar-se amb antibiòtics.

Almenys, sabem que la salut de Rocío no està malmesa i la seva amigdalitis no és greu. Durant aquests tres dies, només ha d'estar tranquil·la i, quan acabi la medicació, tornarà a trobar-se igual que abans d'emmalaltir.

No sabem si algun dia alguna d'aquestes notícies pot arribar a preocupar Rocío Carrasco o i reprendre la comunicació, més enllà de les indirectes, les provocacions i els mals comentaris que es deixen anar l'una sobre l'altra.