Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Patiño

María Patiño imposa el veto que li impedirà tornar a Telecinco

María Patiño comunica en directe la decisió que ha pres el programa

María Patiño va ser la portaveu d'un missatge que la direcció de Sálvame volia enviar als col·laboradors i espectadors. La presentadora va atendre les paraules que Alberto li dirigia per comunicar en directe la presència non grata d'una persona de l'univers Mediaset.

S'ha estat parlant d'ella durant setmanes i més d'un col·laborador, a més de Jorge Javier, s'hi han sentit decebuts. Fa dies que no es parla de Belén Rodríguez i Patiño va revelar la raó que estigués prohibit esmentar la tertuliana.

María Patiño revela que està vetada a Sálvame

María Patiño no s'ho va pensar dues vegades quan Kiko li va traslladar el desig de preguntar a la direcció de Sálvame una qüestió que li rondava. Fa uns dies, la polèmica entre Belén Ro i Kiko Hernández va ocupar hores del programa i ara, de cop i volta, no hi ha rastre del tema.

Va ser un silenci sepulcral que va arribar després de la visita de la policia al pis de la tertuliana després de dies sentint-se assetjada pels reporters. Des d'aleshores, no s'ha sabut res més de la que va ser íntima amiga de Kiko. Per això, Hernández sentia una curiositat enorme.

Hi ha hagut una mà negra que ha tapat el tema? Ha rebut Sálvame un avís de la Policia perquè deixin Belén tranquil·la? Totes aquestes qüestions mantenien en alerta l'exconcursant de Gran Hermano, que va decidir recórrer a la direcció per saber la veritat.

Primer pla de María Patiño seriosa.
María Patiño revela que Belén Ro és persona non grata | Mediaset

Per això, va demanar a Patiño que ho consultés. Ella va acceptar la petició i va anar fins a Alberto Díaz per donar-li resposta. «Em diu Kiko que et pregunti per què s'ha tallat el tema de Belén, que si vols contestar, m'ha dit que t'ho pregunti», va comentar.

Primer pla de Belén Rodríguez.
Belén Rodríguez està vetada per no generar audiència | GTRES

El director va mirar amb atenció Maria alhora que preguntava «Rodríguez?», després de la resposta afirmativa de la presentadora aquest es va tapar el micròfon per contestar. Patiño escoltava Alberto per, segons després, tornar al centre del plató i comunicar el que li havia dit.

«No ho direm, però no hi ha cap raó fosca», començava dient la presentadora de Socialité . «Kiko, la resposta la tinc, però públicament no te la puc donar», afegia. «Tu coneixes aquest negoci i saps que el públic és qui mana», ha assenyalat deixant caure que el tema de Belén Ro estava mort i enterrat.

María Patiño confirma les males dades

María Patiño va voler que se l'entengués molt bé quan explicava per què la polèmica de Belén Rodríguez havia estat vetada a Sálvame. Segons va revelar, les dades d'audiència no eren gens bones quan es tractava al plató i la direcció va decidir deixar d'abordar-lo.

«Quan un tema continua és perquè té interès, per això hi ha les audiències que analitzen els directors», va explicar Patiño. «Són només vostès els que decideixen el que volen veure», va afegir deixant clar que les audiències baixaven quan es tractava el tema en qüestió.

Primer pla de Kiko Hernández
Kiko confirma les seves sospites després de l'explicació de María Patiño | GTRES

«Si han vist que hi ha un tema del qual ja no es parla és perquè aquest tema o aquesta persona ja no interessa», va sentenciar la presentadora. La seva explicació va servir a Kiko per llançar una indirecta a la dona que un dia va ser la seva amiga.

«Si se n'assabentés, es moria», es podia sentir dir al col·laborador, feliç que Rodríguez no generi audiència. «Si aquesta persona decidís venir a plató i parlar, la direcció decidiria que es revitalitzaria el tema i l'escoltaríem», apuntava María. «Però, de moment, no ven», sentenciava Kiko rematant Belén.

Així doncs, Sálvame ha decidit deixar de banda la polèmica amb la col·laboradora i deixar de parlar-ne per una qüestió d'audiència.