Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

Belén Esteban, enxampada amb el marit d'una amiga en una actitud delicada

Belén ha estat enxampada amb un home casat

Belén Esteban ha estat enxampada en aquests últims dies amb el marit d'una bona amiga. La de Paracuellos s'ho va passar d'allò més bé dilluns passat, quan va anar al sopar de Nadal del Grup Mediaset. Un esdeveniment que va tenir lloc a les mateixes instal·lacions de la cadena de Fuencarral.

Després de finalitzar un programa més de Sálvame, tot l'elenc de l'espai de La Fábrica de la Tele va anar a l'esdeveniment, on no van faltar les cares més conegudes, i les menys, del món de Mediaset. Va ser un sopar per confraternitzar i desitjar el millor a tota la plantilla de cara a Nadal i al nou any 2023.

Belén Esteban confirma que s'ha vist amb un home casat

La dona de Miguel Marcos, tot i l'operació de tíbia i peroné per la qual va haver de passar fa uns mesos, va anar a la cita. No es volia perdre aquest sopar tan especial de cada any amb els seus companys i la resta de cares famoses de la cadena de Fuencarral.

Foto de Belén Esteban, María Patiño i Carlota Corredera.
Belén Esteban, María Patiño i Carlota Corredera arribant a una festa. | GTRES
 

A més, la madrilenya ha continuat fent vida social i se l'ha vist aquest dimarts arribar acompanyada a un sopar benèfic de la Fundación Querer. La madrilenya vol deixar enrere aquesta etapa negra que la va dur a enfonsar-se anímicament quan va caure al seu programa.

La Fundación Querer és una institució sense ànim de lucre dedicada a l'educació, la investigació, la difusió i la conscienciació social relacionades amb nens amb necessitats educatives especials, derivades de les seves malalties neurològiques.

Segons ha confirmat Carlota Corredera, Pilar García de la Granja els ha trucat perquè poguessin estar presents en una cita tan important per a la fundació. I elles no han dubtat ni un segon i han anat a aquest sopar benèfic que segur ha estat tot un èxit.

Belén s'ho passa d'allò més bé amb Ricardo

La coneguda periodista i col·laboradora de Mediaset, Pilar García de la Granja, és la presidenta del patronat de la Fundación Querer. Aquest està integrat per persones que dediquen el seu temps de forma altruista a aquesta causa i cap d'elles cobra cap remuneració econòmica per dur a terme la seva tasca.

Foto de Belén Esteban, María Patiño, el seu marit Ricardo i Carlota Corredera.
Belén Esteban, Carlota Corredera, María Patiño i el seu marit arribant a una festa. | GTRES
 

D'altra banda, la col·laboradora de Telecinco arribava la nit passada acompanyada a l'esdeveniment amb María Patiño, el seu marit Ricardo Rodríguez i l'expresentadora de Sálvame, Carlota Corredera.

La realitat és que totes tres s'han aturat abans d'entrar a l'esdeveniment i han respost breument les preguntes dels reporters. En to de broma asseguraven que eren «les tres Maries».

Tot i que Belén Esteban no es veia amb Carlota Corredera des de fa temps, després del seu acomiadament, segueixen mantenint el contacte.

El marit de María Patiño és un home molt discret

Tant Belén com Patiño i Corredera mantenen una gran relació dins i fora dels platós. La nit de dimarts era una bona ocasió per ajuntar-se i, en aquest cas, s'ha unit també el marit de Patiño, que no sol ser assistir a aquesta mena d'actes.

Primer pla de Ricardo Rodríguez, el marit de María Patiño
Ricardo Rodríguez, el marit de María Patiño. | GTRES
 

Així, Ricardo Rodríguez és un home molt discret que, en comptades ocasions, acompanya la seva parella a aquesta mena d'actes.

Davant les càmeres, Belén confirmava que la seva lesió a la cama progressa adequadament i ha posat per als mitjans al costat de les dues televisives.

Això sí, Ricardo Rodríguez ha preferit cedir el protagonisme a les tres cares famoses de Telecinco i s'ha quedat més endarrerit abans que els fotògrafs immortalitzessin el moment.